Cele mai citite
 


Maramureş: Modernizarea spitalului judeţean, investiţie evaluată la 17 milioane de euro
miercuri, 9 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş, în valoare de 17 milioane euro, ar putea începe cel mai probabil la începutul lunii august.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş, dr. Călin Pop, a declarat, marţi, că proiectul se află în ultima faza de aprobare.

'Din punctul de vedere al administraţiei spitalului, ne-am luat toate măsurile pentru a începe aceasta procedură de reabilitare. Concret am făcut un plan împreună cu executantul lucrării, iar din momentul demarării investiţiei care se presupune că va fi luna august, segmente de câte trei etaje ale spitalului judeţean vor fi dezafectate şi vor fi oferite pentru realizarea acestei lucrări astfel încât să nu se perturbe nici actul medical şi nici termenul de lucrări să nu depăşească cele 20 de luni prinse în contract', a declarat dr.Călin Pop.

Modernizarea presupune înlocuirea integrală a geamurilor, izolare termică, înlocuirea instalaţiilor sanitare, dar şi a lifturilor care funcţionează încă de la construcţia spitalului, de aproape 38 de ani.
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, a declarat că proiectul va demara 'în cel mai scurt timp', odată cu ultima fază a verificărilor Agenţiei Naţionale de Dezvoltare Regională Nord Vest Cluj prin care se asigură finanţarea investiţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Investiţie de 850.000 de euro în modernizarea UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a dat, vineri, în folosinţă noua Unitate de Primiri Urgenţe amenajată la parterul clădirii de 11 etaje.
Maramureş: Modernizarea UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, investiţie în valoare de 900.000 de euro Serviciul de Primiri Urgenţe (UPU) al Spitalului Judeţean Maramureş va fi modernizat şi extins pentru a putea face faţă solicitărilor crescânde.
Maramureş: Investiţie de 20.000 de euro pentru modernizarea secţiei de balneo-fizioterapie a Spitalului Judeţean Baia Mare, 9 mar /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş a investit aproximativ 20.000 de euro în modernizarea secţiei de baleneo-fizioterapie, aceasta fiind necesară ca urmare a solicitărilor crescute din partea pacienţilor.
Maramureş: Spitalul judeţean dotat cu un videoendoscop în urma unei donaţii private Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Dr.Constantin Opriş' Baia Mare va fi dotat în curând cu un videoendoscop de ultimă generaţie, achiziţia acestui aparat în valoare de?62.844 de euro făcându-se printr-o sponsorizare din partea firmei S.C. Italsofa România S.R.L care operează în municipiu.
Maramureş: Spitalul judeţean de Urgenţă, în proces de reabilitare şi modernizare Baia Mare, 14 aug /Agerpres/- Executantul lucrării de reabilitate şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare cât şi administraţia instituţiei medicale au precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă comună la care a participat preşedintele CJ Maramureş, Zamfir Ciceu şi managerul...
Maramureş: Centru de Radioterapie la SJU, investiţe din fonduri de la Banca Mondială Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală va beneficia până la sfârşitul anului de o secţie de radioterapie, investiţie realizată cu fonduri de la Banca Mondială.