Cele mai citite
 


Suceava: Octogenar cu faţa şi mâinile arse, după ce a încercat să stingă un incendiu
miercuri, 9 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un octogenar a ajuns, marţi, la spital cu arsuri pe faţă şi mâini, după ce a încercat să stingă un incendiu.
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ioana Alexandra Istrati, a declarat că Detaşamentul de pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dărmăneşti au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria Mariei P., în Dărmăneşti.

La sosirea echipajelor de pompieri ardea planşeul din lemn, scara cu tâmplarie din lemn şi obiecte de mobilier, existând pericolul de extindere la întreaga casă de locuit.

Cauza probabilă a incendiului este flacăra de la un aparat de gătit defect.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD ce a acordat primul ajutor lui V. H., de 85 de ani, care avea arsuri de gradul II pe faţă şi mâini, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Un bătrân a ajuns la spital cu arsuri la faţă şi la mîini în urma unui incendiu Un bătrân din Vama a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, după ce a fost victima unui incendiu izbucnit în gospodăria sa.
Suceava: O femeie a murit, iar fiica ei a suferit arsuri încercând să o salveze dintr-un incendiu O femeie a murit vineri, la Rădăuţi, iar fiica acesteia a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă în încercarea de a o salva dintr-un incendiu, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.
Suceava: O femeie a ajuns cu arsuri grave la spital după ce i-a fost incendiată gospodăria O femeie de 50 de ani din localitatea suceveană Adâncata a ajuns, vineri, la spital, după ce a suferit arsuri de gradul II şi III, în urma unui incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.
Suceava: Bărbat ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă incendiul provocat de o ţigară aprinsă Un bărbat din Dorna Arini a suferit arsuri de gradul I şi II în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în gospodăria sa din Dorna Arini, din cauza unei ţigări aprinse uitate pe marginea patului.
UPDATE/ Suceava: Pompieri din Ungaria au intervenit la stingerea unui incendiu la Cornu Luncii Un echipaj de pompieri din Ungaria a intervenit sâmbătă la stingerea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea suceveană Cornu Luncii.
Comunicat de presă - ISU Suceava Incendiu în localitatea Bărăşti