Cele mai citite
 


O nouă operaţie de prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara
vineri, 11 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O operaţie de prelevare de organe de la o pacientă de 51 de ani, care a suferit un anevrism cerebral cu ruptură, a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Judeţean Timişoara.
Femeia a fost internată în urmă cu câteva zile, în comă profundă, la Secţia de Anestezie, Terapie Intensivă a spitalului, dar nu a mai putut fi salvată.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat, pentru AGERPRES, că pacienta a intrat în moarte clinică, iar familia ei şi-a dat acordul pentru prelevarea ficatului şi a rinichilor.
''Echipele de medici de la Bucureşti şi Cluj au efectuat prelevarea, rinichii recoltaţi ajungând la Cluj, iar ficatul, în Capitală. Manevrele chirurgicale s-au încheiat în jurul orei 05,00'', a declarat Dacilescu.
Aceasta este cea de-a cincea prelevare de organe care are loc la Spitalul Judeţean din Timişoara, în acest an, precedenta operaţie efectuându-se în urmă cu o lună.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Prelevare de organe de la un tânăr de 24 de ani Timişoara, 18 feb /Agerpres/ - La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara a fost efectuată, în noaptea de joi spre vineri, cea de-a şasea prelevare se organe din acest an, intervenţia fiind realizată cu participarea a două echipe de chirurgi din Bucureşti şi Cluj...
Timiş: Prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medicii de la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, împreună cu medici din Bucureşti şi din Cluj, au efectuat, în noaptea de marţi spre miercuri, cea de-a treia prelevare de organe din acest an.
Timiş: O nouă prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de marţi spre miercuri, ficatul şi rinichii de la o pacientă ce intrase în moarte cerebrală, în urma unui accident vascular...
Timiş: Dublă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, 6 sep /Agerpres/ - O dublă prelevare de organe de la pacienţi aflaţi în moarte cerebrală va avea loc, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.
O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de duminică spre luni, ficatul şi rinichii de la o tânără din Arad, care suferise un accident vascular cerebral.
O nouă prelevare de organe, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara O nouă prelevare de organe de la un pacient aflat în moarte cerebrală a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, aceasta fiind cea de-a paisprezecea realizată de la începutul anului.