Cele mai citite
 


Teleorman: Farmaciile primesc bani pentru medicamente
vineri, 11 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a primit peste zece milioane de lei pentru farmaciile din judeţ cu care are contracte pentru furnizarea de servicii medicale.
Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat pentru AGERPRES, joi, că banii acoperă datoriile către farmacii din lunile octombrie şi noiembrie 2009 pentru medicamentele compensate şi gratuite.
Potrivit sursei citate, în judeţul din sudul ţării nu există motive obiective pentru ca farmaciile aflate în relaţie contractuală cu CAS să refuze onorarea reţetelor, decontarea făcându-se cu operativitate din momentul primirii alocaţiilor bugetare.
În Teleorman au contracte cu CAS peste 60 de farmacii, numărul fiind relativ variabil, 'deoarece unii mai renunţă, iar alţii solicită furnizarea unor astfel de servicii medicale', a precizat Mihaela Popa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Teleorman: CAS a imputat peste 22.620 de lei furnizorilor de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a efectuat în primele şapte luni din acest an circa 130 de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul din sudul ţării, specialiştii instituţiei stabilind o sumă totală imputabilă de peste 22.620 de lei.
Sălaj: Fără plafon pentru medicamentele compensate Plafonul financiar impus până în prezent de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj în eliberarea medicamentelor compensate şi gratuite acordate de farmaciile din judeţ va fi anulat începând cu luna februarie, potrivit unei decizii luate de reprezentanţii CAS, după o consultare cu farmaciştii.
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale. Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat miercuri...
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.
Teleorman: Creşte numărul solicitărilor la CAS pentru dispozitive medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a acordat în primele şapte luni din acest an 1.210 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice, valoarea totală depăşind 800.000 de lei.