Cele mai citite
 


Bacău: Direcţia Regională de Poştă a iniţiat o campanie umanitară pentru copii diabetici
vineri, 11 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Direcţia Regională de Poştă Bacău a iniţiat joi o campanie umanitară de sprijinire a copiilor bolnavi de diabet, prin strângerea de fonduri necesare organizării 'Taberei naţionale pentru copii şi tineri diabetici'.

Aceasta ar urma să se desfăşoare în perioada 20 iunie - 1 iulie la Centrul internaţional de cultură şi arte 'George Apostu' din Bacău. Circa 20 de copii bolnavi de diabet ar urma să aibă un program de divertisment, dar să şi înveţe, sub conducerea unor medici şi psihologi, să-şi cunoască şi să-şi stăpânească maladia.

Cetăţenii care trec pragul oficiilor poştale din judeţul Bacău sunt invitaţi să participe, alături de salariaţi, la donarea de bani, ce vor fi utilizaţi, împreună cu suma oferită de Asociaţia 'Lions Club Moldova', pentru o completă şi eficientă desfăşurare a programului unicei tabere pentru copiii şi tinerii bolnavi de diabet.

Acţiunea se constituie, în fapt, într-o continuare a implicării Direcţiei Regionale de Poştă Bacău pentru susţinerea comunităţii băcăuane în organizarea de acţiuni umanitare, manifestată până în prezent prin donaţii acordate de lucrătorii instituţiei cu prilejul unor importante sărbători religioase centrelor pentru persoanele cu dizabilităţi ori pentru derularea unor programe sociale iniţiate de autorităţile locale.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Campanie umanitară "Caravana de Crăciun", demarată de filiala Crucii Roşii Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Bacău a demarat, luni, campania umanitară "Caravana de Crăciun".
Campanie umanitară "Sângele este viaţă" - între 4 martie şi 30 aprilie Campania umanitară "Sângele este viaţă" se va desfăşura între 4 martie şi 30 aprilie, fiind dedicată strângerii de fonduri pentru achiziţia de echipamente medicale performante necesare păstrării sângelui şi produselor conexe în condiţii optime mai mult timp, informează un comunicat al Fundaţiei Star...
O campanie umanitară în sprijinul copiilor bolnavi de cancer va demara săptămâna viitoare O campanie de strângere de fonduri "A venit şi aici Crăciunul!", iniţiată de Asociaţia Pavel, ce are ca scop ajutorarea copiilor bolnavi de cancer din Capitală, se va desfăşura în perioada 26 noiembrie 2012 - 15 ianuarie 2013.
Suceava: Campanie umanitară pentru dotarea maternităţii Spitalului Câmpulung Moldovenesc Filiala Suceava a Organizaţiei ''Salvaţi Copiii'' derulează pe parcursul a două zile campania umanitară ''Un gest pentru o viaţă'', cu scopul de a achiziţiona un echipament performant pentru Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, a declarat, vineri, preşedintele filialei, Camelia Iordache...
Campanie umanitară în sprijinul copiilor bolnavi de cancer Asociaţia P.A.V.E.L., a părinţilor cu copii bolnavi de cancer, a lansat luni o campanie umanitară pentru strângerea de fonduri în vederea ajutorării copiilor internaţi în spital şi diagnosticaţi cu cancer.
Sălaj: Campanie umanitară a Instituţiei Prefectului şi Crucii Roşii, pentru persoanele nevoiaşe Instituţia Prefectului şi filiala judeţeană a Crucii Roşii Sălaj au demarat o campania umanitară ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate materială şi vulnerabilitate socială.