Cele mai citite
 


Cluj: Sanitas Cluj susţine protestele de marţi
duminică, 13 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sanitas Cluj va participa la mitingul de marţi din Piaţa Constituţiei din Bucureşti cu 150 de membri şi au luat decizia ca în loc de grevă generală să declanşeze doar o grevă japoneză.
'Bolnavii sunt şi aşa bătuţi şi de soartă şi de guvern, aşa că nu are rost să mai înrăutăţim şi noi situaţia. Cei 150 de membri care vor merge marţi la Bucureşti îşi vor lua o zi liberă şi vom avea reprezentaţi în parlament, care să monitorizeze cum se desfăşoară votul. Să vedem şi noi cum votează oamenii pe care i-am ales', a declarat liderul Sanitas Cluj, Ştefan Roman.
Acesta a spus că acţiunile ulterioare se vor stabili în funcţie de rezultatul din Parlament de pe 15 iunie, la moţiunea de cenzură, dar că protestele pot fi pe termen nelimitat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Sindicatul Sanitas este în grevă japoneză; se strâng semnături pentru greva generală Sindicatul Sanitas din toate spitalele nemţene s-a aflat, miercuri, în grevă japoneză, protestatarii fiind nemulţumiţi că nu există o lege a salarizării unice în domeniul sanitar.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Liderul Sanitas Cluj: Deficitul de personal este accentuat de pacienţii care vin la spitale din alte judeţe Greva de avertisment a Federaţiei Sanitas s-a desfăşurat, în Cluj fără incidente majore, însă liderul de sindicat din acest judeţ susţine că deficitul de personal este atât de mare, încât angajaţii se află practic într-o permanentă stare de grevă de avertisment.
Grevă generală în toate spitalele din ţară în 31 octombrie Sindicaliştii Federaţiei Sanitas vor intra în grevă generală în toate spitalele din ţară în data de 31 octombrie, dacă nu se va ajunge la o soluţie cu autorităţile pe Legea salarizării unitare, a anunţat, joi, preşedintele Sanitas, Leonard Bărăscu.
Marius Sepi (SANITAS): Grevă generală în Sănătate, în luna noiembrie Cadrele medicale din România vor intra, în luna noiembrie, în grevă generală, acţiunea revendicativă fiind precedată de o grevă de avertisment de două ore, care va avea loc la începutul lunii viitoare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Marius Sepi, prim-vicepreşedinte al Federaţiei SANITAS.
Sanitas Covasna: Ministrul Sănătăţii poate să îşi dea demisia, reforma sa nu va trece Aproximativ 1500 de angajaţi din sistemul sanitar covăsnean participă la greva japoneză declanşată luni la nivel naţional în semn de protest faţă de măsurile de reformă iniţiate de Ministerul Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.