Cele mai citite
 


Arad: Doi medici au fost sancţionaţi pentru incorectitudine în privinţa eliberării de concedii medicale
duminică, 13 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi medici de familie arădeni au fost sancţionaţi pentru incorectitudine în ceea ce priveşte eliberarea de concedii medicale.
Potrivit directorului Casei de Asigurări de Sănătate Arad, dr Gheorghe Domşa, în urma controalelor efectuate de către comisia Casei de Asigurări de Sănătate Arad, din 19 mai şi până în prezent, au fost găsiţi în culpă doar doi medici de familie care au eliberat în mod nejustificat, concedii de boală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu câte 5.000 de lei.

'Sunt expuşi (n.r. medicii de familie) la amenzi de mii de lei în cazul în care se dovedeşte că au eliberat adeverinţe medicale fără ca pacientul să fie bolnav, medicii de familie se gândesc de două ori înainte să elibereze un concediu medical, iar 'bolnavii' meditează şi ei înainte de a solicita concedii medicale în mod nejustificat. Mai ales că aceia cei care stau în concediu fără a fi cu adevărat bolnavi, nu vor primi nici un leu dacă se dovedeşte că nu sunt bolnavi', a precizat dr Gheorghe Domşa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Amenzi pentru medicii care prescriu concedii medicale Şase medici prescriptori de certificate de concedii medicale dintr-un total de 73 controlaţi de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei, ca urmare a neregulilor constatate.
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Arad: Peste 31.000 de certificate medicale au fost eliberate în prima jumătate a acestui an Peste 31.000 de certificate de concediu medical au fost eliberate în judeţul Arad în primele şase luni ale acestui an.
Buzău: Medici sancţionaţi pentru acordarea de concedii medicale 13 din cei 95 de medici controlaţi privind modul de acordare a concediilor medicale au fost amendaţi de reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Buzău.
Timiş: Medicii sancţionaţi pentru concedii medicale, nemulţumiţi Medicii de familie care au fost sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş pentru că au eliberat certificate medicale fără adeverinţă de la angajator sunt nemulţumiţi atât de pedepse, cât şi de cuantumul sancţiunilor.
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...