Cele mai citite
 


Expo Diabet îşi va închide porţile duminică
duminică, 13 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cea de a 4-a ediţie a Târgului de Diabet şi Nutriţie - 'EXPO DIABET' care se desfăşoară la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală îşi va închide porţile duminică.
'EXPO DIABET' se adresează atât bolnavilor de diabet şi familiilor acestora, celor care au probleme de nutriţie, dar şi persoanelor care vor să se menţină sănătoase.
La Expo Diabet sunt aduse în atenţia publicului pompe de insulină şi glucometre de ultimă generaţie cum sunt mini-glucometrele de buzunar, de dimensiuni foarte reduse. Astfel, persoanele diabetice pot purta permanent asupra lor aceste aparate care au fost concepute să uşureze controlul glicemiei de care un diabetic trebuie să se ocupe non-stop.
Printre produsele care se pot testa la standurile Expo Diabet se numără şi pantofi speciali creaţi, şosete şi creme, toate pentru persoanele cărora diabetul le-a afectat picioarele.
Vizitatorii au posibilitatea să-şi măsoare, gratuit, glicemia şi tensiunea, sub supravegherea medicilor specialişti şi să viziteze cele peste 20 de standuri cu produse sau servicii specifice, care sa prevină apariţia diabetului sau să îl controleze corect când acesta deja s-a instalat.
La standurile expoziţiei vizitatorii pot găsi şi degusta produse alimentare 'bio', din ingrediente naturale, fără coloranţi, conservanţi sau stabilizatori de aromă.
Totodată, doritorii vor fi serviţi cu ceaiuri pentru cei cu probleme de nutriţie, în cadrul unei ceainării special amenajată, în spaţiul târgului.
Intrarea la 'EXPO DIABET' este gratuită.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacienţii români cu diabet vor avea acces la un tip de insulină de ultimă generaţie, compensat 100% Pacienţii cu diabet vor avea acces la un nou tip de insulină de ultimă generaţie, România făcând astfel parte din primul val de ţări europene care introduc un astfel de tratament.
Expoziţie de informare şi consiliere despre nutriţie şi diabet, în mai, la Sala Palatului Informaţii despre o alimentaţie sănătoasă pot fi aflate la ExpoDiabet - expoziţie de informare şi consiliere despre nutriţie, diabet şi viaţă sănătoasă, ce va avea loc în perioada 20 - 22 mai la Sala Palatului din Bucureşti.
Iaşi: Diabetul se diagnostichează uşor, numai printr-o glicemie, susţin specialiştii Specialiştii în diabet şi nutriţie ieşeni au controlat gratuit glicemia, la intrarea în Universitatea de Medicină şi Farmacie, dar şi la Primărie, Consiliul Judeţean şi Prefectura Iaşi.
Suferi de diabet? Menține glicemia la un nivel normal cu Glykofit de la Ropharma! În prezent, complicaţiile diabetului reprezintă principala cauză de deces în rândul persoanelor diagnosticate cu această afecţiune devastatoare dacă nu este bine tratată. Conform Federaţiei Romane de Diabet, Nutriţie şi Boli metabolice, peste 800.000 de romani suferă de diabet zaharat şi se...
Diabetul zaharat - problemă de sănătate publică prioritară! Diabetul zaharat înregistrează o creştere epidemică a numărului de cazuri în România. Cum afecţiunea are implicaţii serioase din perspectiva suferinței persoanelor afectate asupra sistemului sanitar şi financiar, atât prin costurile aferente îngrijirii medicale, cât şi prin resursele necesare...
Ingrijirea copiilor care sufera de diabet zaharat de tip II Pana nu demult, Romania se lauda a fi printre statele europene cu cel mai mic numar de copii care sufera de diabet zaharat, insa aceasta boala a devenit in ultimii ani o problema din ce in ce mai des intalnita si la noi in tara.