Cele mai citite
 


Prahova: Trei persoane au leşinat pe stradă din cauza caniculei
duminică, 13 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei persoane au leşinat pe stradă, în ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor ridicate, iar alte două au solicitat ajutorul medicilor în timp ce se aflau în zona unor supermarketuri.
Potrivit datelor furnizate de către Serviciul de Ambulanţă Prahova, doar în ultimele 10 ore au fost înregistrate 160 de solicitări, dar acestea nu depăşesc cu foarte mult apelurile dintr-o zi normală de weekend.
În municipiul Ploieşti, au fost amenajate patru puncte cu dozatoare, aflate în zona unor magazine, în care municipalitatea le oferă, gratuit, cetăţenilor, apă.
Primarul oraşului, Andrei Volosevici, a precizat că, pe toată perioada caniculei, intrarea în Halele Centrale va rămâne deschisă, unul dintre punctele cu dozatoare aflându-se aici.
Direcţia de Sănătate Publică Prahova a făcut recomandarea ca aparatele să fie amplasate în spaţii închise, umbroase, existând pericolul ca, din cauza temperaturilor ridicate, calitatea apei să fie afectată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
Prahova: Peste 300 de solicitări la Ambulanţă, în prima zi de Paşte Ploieşti, 6 mai /Agerpres/- Peste 300 de solicitări au fost înregistrate, duminică, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, câteva zeci dintre acestea vizând cazuri de dureri abdominale cauzate de alimentaţie.
Prahova: Trei persoane au leşinat din cauza căldurii Ploieşti, 13 aug /Agerpres/- Trei persoane au avut nevoie, miercuri, de intervenţia medicilor de pe ambulanţă după ce au leşinat pe stradă din cauza temperaturilor ridicate.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Prahova: Alimentarea cu apă din sursa contaminată, oprită total la Breaza; ISU asigură apa potabilă Ploieşti, 15 feb/ Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova şi operatorul Hidro Prahova continuă să asigure transportul de apă potabilă cu cisterne în oraşul Breaza, în condiţiile în care autorităţile au oprit total alimentarea cu apă din sursa contaminată cu bacteria Clostridium...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...