Cele mai citite
 


Vrancea: 11 medici au fost avertizaţi pentru concedii medicale fictive
luni, 14 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
- Un număr de 11 medici din judeţul Vrancea au fost avertizaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru concediile medicale acordate.
Conform CJAS Vrancea, comisiile de control au descoperit la medicii verificaţi o serie de abateri de la prevederile legale, respectiv 'inexistenţa sau neconformitatea unor documente prevăzute de legislaţia în vigoare privind modul de prescriere şi eliberare a certificatelor de concedii medicale', drept pentru care au fost date amenzi contravenţionale în valoare de 12.500 lei şi avertismente unui număr de 11 medici.
Trei echipe de control au verificat, în perioada 1 - 11 iunie, dacă bolnavii care beneficiază de concedii medicale sunt acasă sau nu.
Din totalul de 80 de controale efectuate, 13 au fost la domiciliul pacienţilor şi 67 la medicii care au scris concediile medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Sancţiuni contravenţionale pentru concedii medicale în neregulă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale medicilor care au eliberat concedii medicale fără respectarea prevederilor legale.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Suceava: 24 de pensionari trebuie să restituie banii pe reţetele onorate prin declaraţii de venit false Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a aplicat, în cursul anului trecut, trei sute de sancţiuni, în valoare totală de 443.058 lei, iar 24 de pensionari cărora le-au fost onorate reţete compensate cu 90% în mod nejustificat, vor trebui să restituie diferenţa de bani, a declarat vineri...
Cluj: Medici amendaţi şi avertizaţi din cauza concediilor medicale Cluj-Napoca, 19 oct /Agerpres/ - Doi medici au fost amendaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Cluj iar alţi patru au fost avertizaţi pentru acordarea de concedii medicale fără acoperire sau fără respectarea normelor legale.
Botoşani: Medic amendat pentru concedii medicale acordate la întâmplare Un medic de familie din judeţul Botoşani a fost amendat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) după ce a prescris concedii medicale la întâmplare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul CJAS, Rodica Huţuleac.