Cele mai citite
 


Primarul Chişinăului, luat cu ambulanţa după ce a donat sânge
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a avut duminică o cădere de tensiune, după ce a donat sânge, cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorilor de Sânge. El a fost urcat imediat într-o ambulanţă de către medici, care i-au acordat primul ajutor preţ de câteva minute.
'Cred că e din cauza faptului că am făcut efort destul de mare în zilele trecute şi azi dimineaţă nu am mâncat.?Probabil şi soarele, căldura, oboseala sunt de vină', a explicat primarul. În pofida situaţiei, Dorin Chirtoacă a dat asigurări că va mai dona sânge şi i-a îndemnat şi pe cetăţeni să facă la fel, potrivit Jurnal TV.

Chiar şi după cele întâmplate, Dorin Chirtoacă a urcat pe scenă, unde era prezentat concertul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge şi a îndemnat oamenii să meargă să-i urmeze exemplul. După ce şi-a făcut datoria, Dorin Chirtoacă s-a îndreptat pe jos spre primărie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă internă la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov în cazul intervenţiei la Ioan Gyuri Pascu Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) desfăşoară o anchetă internă în urma intervenţiei care a avut loc luni dimineaţă la artistul Ioan Gyuri Pascu, a declarat, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.
Legea RCA, Statutul personalului din serviciile de ambulanţă şi modificarea Codului Muncii, adoptate de Senat (sinteză) Senatul a adoptat, în această săptămână, Legea RCA, Statutul personalului profesionist operativ de intervenţie din cadrul serviciilor de ambulanţă şi a adus modificări la Legea privind finanţarea activităţii partidelor politice, precum şi la Codul Muncii în sensul declarării Zilei Copilului sărbătoare...
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.