Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Spitalul judeţean de urgenţă plăteşte 24 de paznici şi un peisagist
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa plăteşte din veniturile proprii realizate nu mai puţin de 24 de paznici, 10 fochişti pentru centralele termice şi chiar un peisagist pentru întreţinerea serelor spitalului, potrivit listei de venituri pe luna aprilie afişate pe site-ul acestei unităţi medicale.
Cei 24 de paznici au primit salarii cuprinse între 759 şi 1.117 lei, în timp ce fochiştii au venituri nete între 917 şi 1.150 lei. Peisagistul care se ocupă de serele spitalului a încasat în luna aprilie 767 lei.
Lista de venituri arată că şefii de secţii din spitalul de urgenţă bistriţean primesc salarii diferite, cuprinse între 3.000 şi 6.000 lei, iar cea mai mare sumă plătită unui rezident, aflat în anul al doilea, a fost de 2.659 lei.
Cel mai mare venit net pe luna aprilie a fost încasat, însă, de un medic primar de la serviciul de medicină legală, care a plecat acasă cu 12.061 lei.

Managerul spitalului, dr. Mircea Gelu Buta, a încasat 8.845 lei, fiind urmat de directorul medical Florin Neagoş cu 6.510 lei, directorul financiar-contabil Reghina Dragotă cu 5.816 lei, directorul de resurse umane Olimpia Cucu cu 5.090 lei, directorul administrativ Gabriel Lazany cu 4.728 lei, în timp ce directorul de îngrijiri Felicia Tanko a încasat 2.593 lei.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa plăteşte din veniturile proprii salariile a peste o mie de angajaţi, în timp ce prin transferuri de la bugetul de stat sunt asigurate sumele pentru alţi circa 180 salariaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Consiliul Judeţean a alocat 2,4 milioane lei pentru salariile personalului medical Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a aprobat, miercuri, în şedinţă ordinară, alocarea a 2,4 milioane lei pentru plata salariilor personalului medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean Bistriţa, aflat în administrarea sa.
Bistriţa-Năsăud: La minus şapte grade Celsius, în pijamale, pe stradă Un pacient în vârstă de 48 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, a fost găsit de jandarmi joi seara pe stradă, îmbrăcat doar într-o pijama, deşi afară erau minus şapte grade Celsius.