Cele mai citite
 


Timiş: Puncte de prim-ajutor anticaniculă
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea de Sănătate Publică şi Prefectura Timiş au stabilit, luni, locaţiile celor cinci puncte de prim-ajutor ce le vor sta la dispoziţie cetăţenilor în zilele de caniculă în Timişoara.
Aici, ei se pot adăposti de căldură şi vor putea primi ajutor medical.

Cele cinci puncte au fost fixate în clădirile Operei, Poştei Mari, Policlinicii 'I. Văcărescu', Policlinicii 'Dacia' şi la Gara de Nord.

'Asistenţa medicală va fi asigurată de Direcţia de Sănătate Publică, iar apa minerală trebuie să fie pusă la dispoziţie de Primăria Municipiului Timişoara', a precizat prefectul Mircea Băcală.
Acestor locaţii li se alătură spaţiile din bisericile ortodoxe, unde oamenii surprinşi de temperaturile extreme vor putea găsi răcoare şi apă plată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: S-au deschis primele puncte de prim ajutor anticaniculă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a decis activarea, de luni, a primelor puncte de prim ajutor anticaniculă în judeţ, patru fiind active în Timişoara şi unul în Lugoj, ca urmare a faptului că în vestul ţării s-a instalat canicula, iar pentru următoarele zile se anunţă temperaturi de până la 39...
Timiş: Punctele de prim ajutor anticaniculă reactivate în municipiul reşedinţă de judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a decis deschiderea a punctelor de prim ajutor anticaniculă în Timişoara, începând de marţi până joi inclusiv, când se anunţă temperaturi ce pot urca până la 36 de grade Celsius, la umbră.
Timiş: Se activează punctele anticaniculă la Timişoara Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş activează de miercuri punctele de asistenţă a populaţiei împotriva caniculei în Timişoara, ca urmare a temperaturilor ridicate din ultimele zile, dar şi a prognozelor meteo care anunţă peste 36 de grade Celsius pentru următorul interval.
Timiş: Au fost reactivate punctele de prim ajutor împotriva caniculei Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a activat de vineri punctele de asistenţă a populaţiei împotriva caniculei în Timişoara, ca urmare a temperaturilor ridicate din ultimele zile, dar şi a prognozelor meteo care anunţă peste 36 de grade Celsius pentru următorul interval.
Timiş: Puncte de prim ajutor în judeţ, din cauza caniculei Canicula a determinat autorităţile de sănătate publică din Timiş să ia măsura deschiderii mai multor puncte de prim ajutor în Timişoara şi în municipiul Lugoj, pentru a veni în sprijinul persoanelor surprinse de temperaturile ridicate în oraş, la ore de maxim termic.
Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.