Cele mai citite
 


Gorj: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are un nou manager
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are, începând de luni, un nou manager general interimar, în persoana doctorului Ana Duma, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Boeriu.
Potrivit sursei citate, noul manager general a înlocuit-o din funcţie pe Jana Prejbeanu până la 'revocarea unilaterală din funcţie sau până la ocuparea postului prin concurs'.

'La data numirii în funcţia de manager general interimar, Ana Duma va proceda la primirea pe bază de protocol de predare-primire a patrimoniului, a situaţiei economico-financiare a unităţii şi a tuturor activităţilor derulate de fostul manager al SAJ Gorj', a precizat Marius Boeriu, citând din dispoziţia din 11 iunie privind revocarea, respectiv, numirea în funcţie a managerului Ambulanţei Gorj.

Jana Prejbeanu, fostul manager al unităţii, susţine că schimbarea sa a fost făcută pe criterii strict politice, şi nu legate de activitatea sa managerială.
Ana Duma a mai fost şefă la Serviciul de Ambulanţă Gorj, în urmă cu circa şase ani, în ianuarie 2004 fiind suspendată însă din funcţie din cauza unor acuzaţii de luare de mită, abuz în serviciu şi abuz contra intereselor persoanei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va mai primi şase autospeciale noi până la sfârşitul anului Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj va primi, până la sfârşitul acestui an, încă şase maşini de intervenţie, necesare desfăşurării în condiţii bune a activităţii, mai ales că multe dintre maşinile deţinute de instituţie au o vechime mare şi nu mai fac faţă solicitărilor.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă vrea să amplaseze cel puţin zece defibrilatoare în spaţiile publice aglomerate Oradea, 11 mar/Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a iniţiat vineri o campanie de popularizare a defibrilatoarelor, aparate pe care instituţia doreşte să le amplaseze în spaţiile aglomerate.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.