Cele mai citite
 


Galaţi: Solicitări multe la Ambulanţă
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Gălăţenii fac faţă din ce în ce mai greu valului de căldură. Numai în ultimele 24 de ore, aproximativ 50 de gălăţeni au avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă. Din fericire, până în prezent, nu s-a înregistrat niciun deces în judeţul Galaţi din cauza caniculei. 'Per total, am avut foarte multe solicitări în ultimele 24 de ore.
Este vorba despre 200 de cazuri în care am intervenit, dintre care 25% au fost pe fondul caniculei. În general a fost vorba despre persoane în vârstă, cu boli cronice, cardiace. Au fost şi tineri care pe fondul consumului de alcool combinat cu această căldură ne-au solicitat', a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.?
Acesta a precizat că în ultimele 24 de ore, 18 persoane au căzut pe stradă din cauza căldurii. Dr. Mihai Polinschi a atras atenţia gălăţenilor să respecte recomandările Ministerului Sănătăţii în această perioadă pentru a nu avea de suferit din cauza temperaturilor foarte ridicate: să evite expunerea la soare între orele 11.00 şi 18.00, să poarte haine subţiri, deschise la culoare, să se protejeze cu şepci sau pălării, să consume mimim 4 litri de lichide pe zi şi să evite consumul de alcool, cafea sau tutun.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Galaţi: Record de solicitări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din cauza caniculei Numărul persoanelor care au sunat în ultimele 24 de ore caniculare la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi au semnalat cazuri de intervenţie a atins cifra record de 242, cu 60% mai mult decât în perioade cu temperaturi normale, a anunţat joi directorul serviciului, Mihai Polinschi.
Peste 400 de solicitări înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov Peste 400 de solicitări au fost înregistrate, luni, la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti- Ilfov, dintre acestea 225 fiind urgenţe.
Galaţi: Peste 1.500 de solicitări adresate Ambulanţei în ultimele zece zile Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost solicitat de 1.561 de ori - aproximativ 150 de intervenţii zilnice - în ultimele zece zile pe timpul operaţiunilor de deszăpezire şi deblocare a localităţilor afectate de ninsori şi viscol, a anunţat luni şeful serviciului, Mihai Polinschi.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Efectele caniculei: Peste 2.000 de solicitări la nivel naţional, în ultimele 24 de ore Serviciile Judeţene de Ambulanţă au raportat Ministerului Sănătăţii, la nivelul naţional, în ultimele 24 de ore, peste 2.000 de solicitări cauzate de caniculă.