Cele mai citite
 


Cluj: Rocadă la conducerea Spitalului Clinic Judeţean
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic Judeţean din Cluj are de luni un nou manager general, în persoana medicului Gheorghe Cruciat. Acesta a fost numit după ce fostul director medical, Anca Cerghizan, şi-a dat demisia, din motive personale, iar managerul general, Cristiana Ciortea, şi-a exprimat dorinţa de a ocupa ea acest post, lăsându-l liber pe al ei.
'Doamna Anca Cerghizan a fost un director foarte bun, este un om plin de calităţi, dar în acest moment familia este mai importantă pentru ea, deoarece are doi copii mici. Din punctul meu de vedere a fost un director foarte bun, care stătea în spital cât era nevoie pentru a rezolva problemele', a spus şeful Direcţiei de Sănătate Publică Cluj, Dorina Duma.
La rândul său, Cristiana Ciortea, prin renunţarea la funcţia de manager general, a devenit director medical, post pe care l-a mai ocupat în trecut.
Gheorghe Cruciat este medic primar de obstretică ginecologie în cadrul Clinicii de Ginecologie I din Cluj-Napoca.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 70 de medici la simpozionul organizat de Simtex la Cluj Napoca Organismul de certificare Simtex a organizat, în data de 14 septembrie, la Cluj Napoca, simpozionul cu tema: Implementarea şi certificarea sistemelor calităţii în spitale – pârghie de gestionare a cerinţelor legale şi de reglementare conform standardelor de acreditare CoNAS şi a OMFP 946....
Olt: Şeful DSP Olt numit director la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Andrei Iordache, a fost numit luni manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, după ce fostul manager, Nicu Vladu, a demisionat pentru a putea candida la fotoliul de primar al municipiului Caracal.
Vaslui: Spitalul de Urgenţe a rămas fără manager şi director medical Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui a rămas luni fără director medical, după ce mandatul acestuia a expirat.
Sălaj: Fostul şef al DSP, repus în funcţie de instanţă Fostul şef al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj Nae Gabriel a fost repus în funcţie, după ce o hotărâre definitivă a Curţii de Apel Cluj a constatat nelegalitatea actului prin care acesta fusese obligat să părăsească instituţia în ianuarie 2011.
Prahova: Trei medici candidează pentru postul de manager al SJU Ploieşti Trei medici s-au înscris la concursul organizat pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, rămas liber la sfârşitul anului trecut, după ce Adrian Strâmbeanu a demisionat din funcţie în urma unui scandal.
Cluj: Concurs pentru funcţia de director, la Institutul de Medicină Legală Concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, care se va desfăşura între 22 şi 29 iulie, aduce în competiţie patru medici, printre care şi fostul ocupant al postului de conducere, Costel Siserman, destituit în luna aprilie a acestui an, prin...