Cele mai citite
 


Argeş: Nou-născut transportat cu elicopterul la Bucureşti
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou-născut, adus pe lume înainte de termen de o femeie din Piteşti, a fost transportat luni cu un elicopter SMURD la Spitalul Municipal din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, starea lui fiind gravă.
Femeia a născut luni dimineaţă, la domiciliu, mama şi copilul fiind transportaţi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
Medicii au stabilit că băieţelul, în greutate de 1.100 de grame, este născut prematur, la doar 31 de săptămâni şi are nevoie de îngrijiri medicale superioare, care nu îi pot fi asigurate la Piteşti. În consecinţă, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, special echipat pentru transportul nou-născuţilor.
La doar opt ore de la naştere, copilul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Municipal din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Nou-născut aflat în stare gravă, transportat cu elicopterul la Bucureşti Un nou-născut aflat în stare gravă a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Piteşti şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.
Argeş: Nou-născut prematur transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti Un nou-născut prematur, care prezenta o malformaţie toracică şi suferea de insuficienţă respiratorie, a fost preluat miercuri de un elicopter SMURD de la Curtea de Argeş şi a fost transportat la un spital din Bucureşti, unde va primi îngrijiri medicale de specialitate.
Gorj: Nou-născut dus cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din Craiova Un elicopter SMURD a aterizat, joi după-amiază pe heliportul din Târgu-Jiu, pentru a prelua un nou-născut, care va fi transportat la Spitalul Universitar din Craiova, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta un pacient spre Bucureşti a aterizat la Piteşti Un elicopter SMURD care transporta un pacient către Spitalul Universitar din Capitală a aterizat la Piteşti, joi, din cauza ceţii care reducea vizibilitatea la Bucureşti.
Brăila: Elicopter SMURD în misiune de salvare a unui nou-născut şi a unui pacient cu atac cerebral Brăila, 9 feb /Agerpres/- Intervenţia unui elicopter SMURD din Bucureşti a dus la salvarea vieţii a doi pacienţi din judeţul Brăila, un nou-născut malformaţii cardiac, pe care l-au transportat la un spital din Capitală şi un pacient din comuna Galbenu, diagnosticat cu atac vascular cerebral, pe care...