Cele mai citite
 


Tulcea: Mort în curtea penitenciarului
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a murit în curtea Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din Tulcea, acesta fiind al doilea caz de acest gen înregistrat de la începutul anului.
Potrivit directorului PRMS, Ion Feodorof, bărbatul se afla în evidenţele instituţiei ca persoană cu afecţiuni cardiace, drept pentru care era pus la munci uşoare, infarctul apărând în timp ce mătura, la finele săptămânii trecute, în curtea interioară a penitenciarului.
'Imediat a fost solicitat medicul de gardă al unităţii şi s-a încercat fără succes resuscitarea, după care au fost chemaţi reprezentanţii Poliţiei, Procuraturii şi cei ai Medicinei Legale, aceştia neavând altceva de făcut decât să constate decesul', a afirmat directorul PRMS, Feodorof.
Întemniţat pentru tentativă de omor, bărbatul mai avea de ispăşit o jumătate din pedeapsă, adică doi ani şi jumătate.
Bărbatul nu avea familie sau aparţinători şi nici domiciliu, astfel că cheltuielile pentru înmormântare au fost suportate de PRMS, primăria contribuind la rândul său cu achitarea taxei pentru locul de veci şi a celei de înhumare.
Acesta este al doilea caz de acest gen înregistrat de PRMS Tulcea de la începutul anului, după ce în urmă cu două luni o persoană care suferea de afecţiuni cardiace şi care nu avea domiciliu şi nici aparţinători a decedat în timpul detenţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Urgenţele medicale din Deltă, asigurate de Garda de Coastă Transportul urgenţelor medicale din localităţile izolate din Delta Dunării este asigurat în această perioadă de poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă.
Tulcea: Dublarea liniei de gardă din Spitalul Judeţean, soluţie provizorie pentru lipsa medicilor pediatri Linia de gardă a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) are, începând din această lună, un număr dublu de medici, aceasta fiind una dintre soluţiile provizorii identificate de autorităţi în condiţiile în care activitatea secţiei de pediatrie a unităţii spitaliceşti...
Maramureş: Spitalul Judeţean a deschis un serviciu de gardă în regim permanent la Secţia Ortopedie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare a deschis prima linie permanentă de gardă în cadrul Secţiei Ortopedie, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Sorina Pintea.
Tulcea: Măsuri pentru fluidizarea activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Autorităţile sanitare din judeţul Tulcea au decis, miercuri, instituirea unei linii de gardă la secţia de ortopedie din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiu, după ce marţi tatăl unui copil s-a declarat nemulţumit din cauză că a fost obligat să aştepte opt ore rezultatul unor analize.
Tulcea: Un fals medic a acordat aproape 200 de consultaţii Un bărbat din oraşul tulcean Măcin este urmărit penal, după ce a acordat circa 200 de consultaţii ca medic, angajat pe baza unor acte false la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea.
Tulcea: Starea a patru deţinuţi răniţi în timpul unei altercaţii, în afara pericolului Starea a patru deţinuţi care s-au rănit duminică, în urma unei altercaţii în incinta Penitenciarului cu Regim de Maximă Siguranţă (PRMS) din Tulcea, este în afara oricărui pericol, potrivit directorului instituţiei, Ion Feodorof.