Cele mai citite
 


Vrancea: Canicula a mărit numărul solicitărilor la Ambulanţă
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Servicul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat, luni, pentru circa 100 de cazuri de leşin din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în ultimele zile.
De asemenea, trei tinere de 18, 21 şi 22 de ani au ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani din cauza insolaţiei.
Acestea acuzau simptome precum greţuri, vărsături şi crampe musculare, dar toate trei au plecat acasă pe proprie răspundere.
'Astăzi (luni - n.r.) a fost relativ mai bine, dar în weekend a fost teribil de cald şi astfel de zile caniculare vor urma aşa că trebuie să fim precauţi', a afirmat directorul Serviciului de Ambulanţă Vrancea, Cristi Onia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Purtătorul de cuvânt al SJU Satu Mare: Medicii nu ştiau că în parc era o femeie căzută Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a declarat marţi, pentru AGERPRES, că medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu ştiau că în parcul din faţa unităţii se află o femeie căzută dar nici persoana care a cerut ambulanţa nu a explicat foarte clar care este situaţia...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: 16 victime ale poleiului Focşani, 2 dec /Agerpres/ - Poleiul de pe străzile din Focşani a făcut 16 victime, pe parcursul zilei de joi.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...