Cele mai citite
 


Uma Thurman se lansează într-o campanie împotriva cacerului mamar
marţi, 15 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Uma Thurman s-a alăturat organizaţiei Saks Fifth Avenue şi designerul vestimentar Donna Karan pentru a fi imaginea unei campanii de luptă împotriva cancerului mamar, informează site-ul femalefirst.co.uk.
Frumoasa actriţă a primit titlul de ambasador onorific pentru evenimentul anual Key to the Cure, organizat de Saks alături de Breast Cancer Research Foundation. În cadrul acestui eveniment s-au strâns peste 33 de milioane de dolari în ultimii 12 ani, bani ce au fost folosiţi pentru studii medicale împotriva acestui tip de cancer.

'Fiecare om pe care-l cunosc a fost sau este afectat de cancerul mamar, într-un fel sau altul, direct sau indirect. Din acest motiv este de o importanţă vitală să reuşim să strângem cât mai mulţi bani pentru a finanţa căutarea şi testarea de noi tratamente', a declarat Uma Thurman.

Uma va fi imaginea noii campanii împotriva cancerului mamar, apărând în fotografii şi mesaje publicitare şi purtând un tricou de ediţie limitată creat de Donna Karan.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie împotriva cancerului la sân: Prevenţia - extrem de importantă la femeile de peste 45 de ani Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi Liga Română de Cancer desfăşoară în luna octombrie campania de informare despre cancerul de sân "Nu am făcut destul", cu mesajul "Acum este rândul tău să ai grijă de mama ta!", cea de-a treia ediţie la nivel naţional pe această temă fiind lansată...
Campanie de informare cu privire la cea mai agresivă formă de cancer - cancerul pulmonar Liga Română de Cancer şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continuă şi în 2012 campania de prevenţie, informare şi educare cu privire la cancerul pulmonar, se arată într-un comunicat de presă al Ligii emis joi.
Luna Internaţională de luptă împotriva cancerului pulmonar Liga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră adânc şi gândeşte-te bine!'', se arată într-un comunicat de presă.
Campanie pentru cei care luptă împotriva cancerului Tinerii supravieţuitori de cancer din Bucureşti, membrii ai clubului Temerarii, şi-au exprimat solidaritatea, duminică, cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului cu cei afectaţi de această boală de la secţia de pediatrie a Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu' şi a Spitalului Clinic de...
Martie - Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinului gros Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Martie este "Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinul gros, potrivit unui comunicat transmis de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România. Atât la nivel mondial, cât şi în ţara noastră, cancerul intestinului gros este al doilea tip...
Fumatul si poluarea – factori de risc pentru cancerul pulmonar Campanie de informare cu privire la cea mai agresiva forma de cancer – cancerul pulmonar Cu ocazia Lunii Internationale de Lupta Impotriva Cancerului Pulmonar, Liga Română de Cancer si Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continua si in 2012 campania de preventie, informare si educare...