Cele mai citite
 


Vaslui: Copil adus în comă alcoolică la spital
miercuri, 16 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de opt ani, din localitatea Zorleni, judeţul Vaslui, a fost adus în comă alcoolică la Spitalul de copii 'Sf. Nicolae' din Bârlad, după ce a fost găsit pe un drum din sat de nişte localnici.
Medicii au sesizat poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

'Copilul a ajuns la spital în comă alcoolică. Medicii i-au făcut spălături şi l-au stabilizat. Acum este securizat şi se află încă internat. Noi l-am dus şi la Medicina legală pentru că prezenta unele semne de abuz fizic. Am demarat o anchetă în acest caz, în urma căreia vom decide dacă acest copil va mai rămâne în grija părinţilor săi naturali sau va fi scos din familie, iar părinţii decăzuţi din drepturi. Aşteptăm acum rezultatul anchetei sociale, precum şi verdictul medicilor', a declarat marţi Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Acesta este al doilea caz în mai puţin de o săptămână când un copil din judeţul Vaslui intră în comă alcoolică.
O fetiţă în vârstă de cinci ani din localitatea Bogdăniţa a murit vineri după ce a băut vin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Un minor dintr-un centru de plasament, în comă alcoolică la spital Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis în cursul zilei de joi o anchetă în cazul unui minor dintr-un centru de plasament care a ajuns la spital în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Trei minori, aduşi la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul a trei minori care au fost duşi la spital în comă alcoolică.