Cele mai citite
 


Investiţie de 50 milioane euro pentru un spital privat
miercuri, 16 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Medicover a semnat documentele de achiziţie a terenului pe care va construi un spital în Bucureşti, după cum anunţă printr-un comunicat remis presei marţi.
Construirea viitorului spital Medicover reprezintă un pas important în dezvoltarea companiei, care se angajează la un proiect de o anvergură deosebită pe plan naţional: un spital de dimensiuni mai mari decât cele ale spitalelor private deja existente în Bucureşti, într-o clădire proiectată şi construită special în acest scop. Obiectivul va respecta cele mai moderne standarde de amenajare funcţională a spaţiului şi va avea dotarea medicală care să corespundă exigenţelor de calitate de înalt nivel, se susţine în comunicat.

'Această achiziţie reprezintă o dovadă a interesului de lungă durată al investitorilor noştri pentru dezvoltarea Medicover în România. După deschiderea spitalului din Varşovia - experienţă din care am învăţat multe - este al doilea proiect de foarte mare anvergură pe care îl demarează Medicover în această perioadă. Privind în viitor, ştiu că spitalul Medicover va deveni un loc în care vom demonstra că în România se poate face medicină de înaltă performanţă şi în sistem privat. Va fi un spital care să îmbine competenţa personalului medical cu echipamentele şi organizarea adecvată pentru ca pacienţii să îşi rezolve în condiţii optime problemele de sănătate', a declarat Marina Oţelea, director general Medicover, potriv it comunicatului citat.
Viitorul spital Medicover reprezintă o investiţie estimativă de 50 de milioane de euro, o cifră relevantă pentru motivaţia grupului suedez de a-şi consolida strategia de afaceri în România.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de milioane de euro pentru reabilitarea spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi va fi reabilitat cu ajutorul Consiliului Judeţean şi Fundaţiei Scheherazade care vor investi câteva milioane de euro pentru consolidarea unităţii medicale, dar şi pentru dotarea cu mobilier.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Investiţie de aproximativ 200.000 euro în primul bistro Montignac din România Primul bistro Montignac din România, creat în jurul conceptului de nutriţie sănătoasă dezvoltat de nutriţionistul francez Michel Montignac, a fost deschis în Bucureşti pe 27 ianuarie, iar investiţia se ridică la aproximativ 200.000 de euro.
Primarul Gheorghe Nichita: Am ca principal obiectiv consacrarea Iaşiului drept capitală regională (interviu) Primarul Gheorghe Nichita, aflat la cel de-al treilea mandat de edil al Iaşiului, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că îşi doreşte ca după finalizarea lucrărilor finanţate din fonduri europene, municipiul reşedinţă de judeţ să fie un oraş cu străzi moderne, o capitală culturală la nivel...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
O nouă secţie de chirurgie cardiacă inaugurată în Spitalul Sanador O nouă secţie de chirurgie cardiacă utilată cu echipamente de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă performanţă a fost inaugurată marţi la Spitalul Sanador.