Cele mai citite
 


Giurgiu: 26 de solicitări de ajutor medical din cauza caniculei
miercuri, 16 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 26 de solicitări la serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi la spitalele din judeţ au fost înregistrate în ultimele 24 de ore din cauza caniculei.
'22 de persoane au solicitat sprijin medical de specialitate la Serviciul de Ambulanţă şi la spitalele din judeţ acuzând stări de ameţeală din cauza căldurii, iar patru persoane au spus că au avut stări de leşin din cauza caniculei şi au primit ajutor de specialitate', a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Giurgiu, Paul Marinescu.

În ultimele 24 de ore nu au fost înregistrate situaţii de persoane decedate din cauza caniculei.
În municipiul Giurgiu se menţin în funcţiune 15 puncte de prim-ajutor şi hidratare pentru persoanele care sunt nevoite să circule pe caniculă, până acum Serviciul Voluntar de Urgenţă Giurgiu distribuind 1.200 de litri de apă la punctele de prim-ajutor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov a înregistrat 545 de solicitări de miercuri dimineaţă până după-amiază Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat miercuri, în intervalul 8,00 - 15,37, un număr de 545 de solicitări, dintre acestea 307 reprezentând urgenţe de cod galben şi cod roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul instituţiei, Alis Grasu.
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov a înregistrat 433 de solicitări până la ora 14,00 Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat marţi, până la ora 14,00, un număr de 433 de solicitări, dintre acestea 206 fiind urgenţe, a declarat pentru AGERPRES managerul instituţiei, Alis Grasu.