Cele mai citite
 


Buzău: Medici sancţionaţi pentru acordarea de concedii medicale
miercuri, 16 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
13 din cei 95 de medici controlaţi privind modul de acordare a concediilor medicale au fost amendaţi de reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Buzău.
Reprezentanţii CJAS au verificat 80 de medici din spitalele din Buzău, Râmnicu Sărat şi Nehoiu, precum şi 15 medici de familie, 13 dintre aceştia fiind amendaţi cu câte 5.000 de lei fiecare pentru modul de acordare a concediilor medicale.
Purtătorul de cuvânt al CJAS Buzău, dr. Nina Mihai, a declarat pentru AGERPRES că printre neregulile constate s-au numărat absenţa declaraţiei pacientului privind prezenţa la domiciliu, a adeverinţei de salariat, precum şi a depăşirii numărului de zile de concediu medical conform prevederilor legale.
Potrivit sursei citate, 'peste jumătate dintre medicii sancţionaţi au plătit amenda, dar ceilalţi au decis să facă contestaţie, un drept prevăzut de lege'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Timiş: Medici amendaţi pentru acordarea concediilor medicale Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş au amendat 22 de medici de familie pentru diferite nereguli constatate la acordarea concediilor medicale.
Timiş: Medicii sancţionaţi pentru concedii medicale, nemulţumiţi Medicii de familie care au fost sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş pentru că au eliberat certificate medicale fără adeverinţă de la angajator sunt nemulţumiţi atât de pedepse, cât şi de cuantumul sancţiunilor.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Arad: Doi medici au fost sancţionaţi pentru incorectitudine în privinţa eliberării de concedii medicale Doi medici de familie arădeni au fost sancţionaţi pentru incorectitudine în ceea ce priveşte eliberarea de concedii medicale.
Botoşani: Medic amendat pentru concedii medicale acordate la întâmplare Un medic de familie din judeţul Botoşani a fost amendat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) după ce a prescris concedii medicale la întâmplare, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul CJAS, Rodica Huţuleac.