Cele mai citite
 


Giurgiu: Al treilea modul SMURD înfiinţat în judeţ
miercuri, 16 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Al treilea modul SMURD din judeţul Giurgiu a fost inaugurat, marţi, în cadrul Gărzii de Intervenţie a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din localitatea Găujani.
''Acesta este al treilea modul operativ înfiinţat în judeţ după modulul SMURD înfiinţat în municipiul Giurgiu şi cel înfiinţat în localitatea Mihai Bravu şi este dotat cu o ambulanţă de tip B pe care acţionează un echipaj format din trei paramedici'', a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Mădălina Boţoroagă.
Modulul SMURD de la Găujani a fost înfiinţat pentru a răspunde situaţiilor de urgenţă majoră din localităţile Găujani, Malu şi Vedea, iar până la finalul anului se mai urmăreşte să devină operaţional încă un modul SMURD în localitatea Ghimpaţi.
La inaugurare au participat prefectul judeţului Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, directorul Autorităţii de Sănătate Publică, Paul Marinescu şi reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Giurgiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Giurgiu: Inaugurarea celui de-al doilea modul SMURD în judeţ Al doilea modul de prim ajutor SMURD din judeţul Giurgiu a fost inaugurat miercuri în cadrul Detaşamentului de pompieri 'Mihai Bravu' din judeţ.
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Giurgiu: Intervenţiile SMURD deţin majoritatea intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru anul trecut Aproape 80 la sută din numărul situaţiilor de urgenţă la care ISU Giurgiu a intervenit în anul care a trecut au fost cazuri de urgenţe asistate de SMURD, restul fiind solicitări la incendii şi alte situaţii de urgenţă.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...