Cele mai citite
 


Iaşi: Copilul electrocutat se simte bine
joi, 17 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii de la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi susţin că starea de sănătate a băiatului electrocutat s-a ameliorat.
Dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi a declarat, miercuri, că starea de sănătate a băiatului de nouă ani electrocutat marţi seara la o fermă din Vişani este stabilă.
Potrivit medicului, băiatul va rămâne în continuare în spital pentru a fi supravegheat de medici întrucât este posibil să apară tulburări de ritm cardiac.
Băiatul a fost adus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie marţi seara, de către un echipaj SMURD.
Potrivit rudelor, copilul de nouă ani s-a căţărat pe un stâlp de înaltă tensiune din incinta fermei Vişani şi s-a electrocutat atunci când a pus mâna pe unul dintre cabluri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Copil de doi ani dus la spital după ce a căzut de la înălţime Un copil de aproape doi ani şi jumătate, care a căzut, vineri, de pe terasa unei case din cartierul Tătăraşi, a fost adus în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale.
Iaşi: Copil în stare gravă după ce a căzut de la etajul 5 Un copil în vârstă de trei ani şi jumătate a fost adus luni în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a căzut de la peste 10 metri înălţime de la etajul 5 al unui bloc.
Iaşi: Una dintre victimele 'bătăliei' de la Ruginoasa se află în stare gravă la Neurochirurgie Băiatul care a fost agresat sâmbătă dimineaţa în timpul bătăliei mascaţilor de la Ruginoasa a suferit multiple traumatisme, unul dintre acestea fiind traumatism cranio-cerebral deschis, susţin medicii.
Iaşi: Adolescent de 14 ani în comă alcoolică Un minor de 14 ani a fost a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce a băut o cantitate mare de alcool.
Iaşi: Dezbatere organizată de USL privind starea de sănătate a populaţiei Starea de sănătate a locuitorilor judeţului Iaşi se deteriorează constant, începând din 2000, a precizat prof. univ. dr. Marin Burlea, prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa', în cadrul unei dezbateri privind problemele de sănătate, organizată, vineri, de candidaţii USL la funcţiile...
Iaşi: Adolescenţi aduşi la spital după ce au consumat droguri Doi adolescenţi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi după ce la sfârşitul orelor de curs au consumat plante etnobotanice şi marijuana.