Cele mai citite
 


Galaţi: Un gălăţean a fost împuşcat cu un tranchilizant pentru câini
joi, 17 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 70 de ani din Galaţi a fost împuşcat accidental, miercuri, de un angajant al societăţii 'Ecosal' cu un tranchilizant folosit pentru capturarea câinilor.
Bărbatul nu a fost observat la timp de angajaţii 'Ecosal' care încercau să prindă câinii fără stăpân, iar una dintre seringi a ricoşat în piciorul acestuia. La faţa locului au fost solicitaţi să intervină medicii de pe ambulanţă.?
'El a sărit probabil în faţa lor şi din greşeală a fost înţepat cu o asemenea seringă undeva în zona piciorului stâng şi imediat anestezicul a început să-şi facă efectul. A răspuns la stimuli dureroşi, era stabil hemodinamic, i s-a montat o perfuzie, i s-a administrat oxigen şi a fost transportat la Spitalul 'Sfântul Apostol Andrei', a spus dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Galaţi: Bărbat dializat şi cu grave probleme de sănătate, salvat cu şenilata Un bărbat de 75 ani, din localitatea Băleni, dializat şi cu probleme grave de sănătate, a fost salvat cu o şenilată ISU, care l-a transportat la o ambulanţă cu care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen...
Galaţi: Un bărbat a murit de frig Un bărbat de 59 ani a fost găsit decedat de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), cauza decesului fiind hipotermia care i-a provocat bărbatului un stop cardio-respirator, a anunţat luni şeful SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.
Galaţi: Reduceri de personal la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Zece angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă prin reorganizarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, a anunţat, marţi, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Valentin Boldea.
Galaţi: Autospeciale noi pentru Serviciul de Ambulanţă Galaţi, 10 ian /Agerpres/- Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a fost dotat cu patru autospeciale noi, care înlocuiesc salvările vechi cu norma depăşită, a declarat, joi, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.