Cele mai citite
 


IJP Vaslui nu a mai plătit expertizele medicale de peste un an
joi, 17 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui nu a mai plătit expertizele medicale efectuate de către Spitalul Judeţean de Urgenţă de mai bine de un an.
Cele mai multe analize solicitate de poliţişti şi neplătite la timp au fost pentru prelevarea probelor în vederea stabilirii alcoolemiei.
Reprezentanţii spitalului au început să facă adrese şi memorii pentru recuperarea sumelor.
''Am făcut nenumărate demersuri la IJP Vaslui, am trimis memorii, somaţii, dar de fiecare dată am fost duşi cu vorba şi doar cu amânări ne-am ales. Nici noi nu ne mai putem desfăşura activitatea dacă acumulăm datorii de la cei care trebuie să ne plătească pentru serviciile făcute, dar nu o fac'', a declarat, miercuri, Nadia Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SJU Vaslui.
Reprezentanţii IJP Vaslui admit că au datorii neplătite faţă de spital, dar spun că bugetul alocat instituţiei în acest an este insuficient şi din această cauză s-a ajuns aici.
''Am primit înştiinţările de plată de la spital, dar alocaţiile bugetare sunt prea mici. Noi nu putem depăşi bugetul primit. Am făcut cunoscută situaţia la minister şi sperăm ca problema să fie rezolvată'', a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui.
Datoriile IJP către Serviciul de Medicină Legală al SJU Vaslui se ridică la peste 78.000.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IPJ Vaslui, acţionat în instanţă de Spitalul de Urgenţă pentru neplata unor datorii Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se judecă, de mai bine de jumătate de an, cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), pentru neplata expertizelor medico-legale.
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
Vaslui: Bărbat împuşcat de poliţişti Un bărbat din comuna vasluiană Iana a fost împuşcat de poliţiştii din comună, sâmbătă seara, după ce acesta a ameninţat cu o secure oamenii legii şi a a spart maşina de Poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, o femeie din comuna...
Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.