Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri nerambursabile pentru modernizarea unui centru de asistenţă
vineri, 18 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi este beneficiarul unui proiect de modernizare şi extindere a infrastructurii Centrului de asistenţă medico-socială din comuna Cujmir în valoare totală de peste 2, 6 milioane de lei.
Preşedintele CJ Mehedinţi, ing. Marius Bălu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că suma respectivă este compusă din contribuţia proprie şi dintr-o finanţare nerambursabilă de 2,2 milioane de lei, derulată prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, cu care s-a semnat, miercuri, contractul de finanţare.

'Odată cu finalizarea proiectului ce va fi implementat din luna iunie, capacitatea de cazare a centrului va creşte de la 27 la 45 de locuri, iar condiţiile asigurate persoanelor asistate, din punct de vedere social şi medical, se vor îmbunătăţi considerabil', a precizat Bălu.

Potrivit sursei citate, printre lucrările ce vor fi executate conform proiectului, se numără consolidarea structurii, repararea şarpantei, înlocuirea elementelor degradate, alei pietonale şi extinderea pavilionului central şi a spaţiilor de cazare.

La Centrul de asistenţă medico-socială din Cujmir costul lunar pentru o persoană asistată se ridică la circa 650 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect de 3,5 milioane lei pentru extinderea unităţii de asistenţă medico-socială din Sălişte Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru a semnat, marţi, un nou contract de finanţare nerambursabilă prin care se va extinde sediul unităţii de asistenţă medico-socială din oraşul Sălişte, judeţul Sibiu, proiect în valoare totală de peste 3,56 milioane lei, potrivit unui comunicat al ADR Centru.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea unor secţii de la Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean Mehedinţi va aloca 1,2 milioane lei pentru reabilitarea a două secţii ale Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu-Severin.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Contractul de finanţare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului Judeţean Harghita, semnat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi reabilitat şi dotat din fonduri europene, după ce Consiliul Judeţean Harghita a câştigat un important proiect în cadrul Programului Operaţional Regional.