Cele mai citite
 


Vaslui: Copil de doi ani, în comă alcoolică la spital
vineri, 18 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de doi ani, din comuna Viişoara, judeţul Vaslui, a ajuns în comă alcoolică la spital, miercuri seara. Potrivit asistenţilor sociali, micuţul a băut vin dintr-o sticlă şi a fost transportat cu ambulanţa de la domiciliul părinţilor la Spitalul de Copii ''Sfântul Nicolae'' Bârlad.
''Copilul a ajuns în comă din cauza neglijenţei părinţilor, care nu l-au supravegheat corespunzător. A ajuns la spital însoţit de către bunicul său care ne-a povestit că minorul a băut dintr-o sticlă cu vin lăsată pe masă de către părinţi. După aproximativ două ore de la internare, perioadă în care a fost ţinut sub perfuzii, băieţelul s-a trezit şi a început să comunice cu cei din jur. Acum el este în afara pericolului'', a declarat, joi, pentru AGERPRES, Magdalena Cozma, directorul Spitalului de Copii 'Sfântul Nicolae' Bârlad.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a demarat o anchetă în acest caz.

Acesta este al treilea caz din judeţul Vaslui în mai puţin de o săptămână când un copil intră în comă alcoolică.

Cel mai grav caz a fost acela al fetiţei de 5 ani din localitatea Bogdăniţa care a murit în urma unei intoxicaţii etanolice acute, după ce a băut o cantitate foarte mare de vin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Copil de 12 ani, în comă alcoolică Un copil în vârstă de 12 ani din comuna vasluiană Lunca Banului a fost adus duminică la Spitalul Municipal din Huşi deoarece a intrat în comă alcoolică după ce a băut mai multe pahare de vin la cimitirul bisericii din sat.
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.