Cele mai citite
 


Olt: Medicii Iancu şi Tusciuc rechemaţi la serviciu
vineri, 18 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii Paul Iancu şi Mircea Tusciuc de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost rechemaţi joi, temporar, la serviciu, până la o decizie scrisă a Ministerului Sănătăţii.
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, dr. Romeo Stănculescu, a declarat că, pentru suspendarea contractelor de muncă ale celor doi medici nu este suficientă doar recomandarea, ci este nevoie de decizia de desfacere a contractelor de muncă, pentru ca altfel, în instanţă, spitalul ar pierde în favoarea medicilor.

Medicul Romeo Stănculescu a explicat că, rechemarea la serviciu a medicilor este doar temporară, până la definitivarea anchetei care se află în derulare la Colegiul Medicilor Olt şi până când va sosi un document scris cu decizii ale Ministerului Sănătăţii.

Directorul medical al SJU Slatina a precizat că, pe viitor, pentru evitarea unor astfel de situaţii va fi monitorizata mai atent activitatea pe toate secţiile unităţii sanitare şi mai ales pe secţiile unde lucrează cei doi medici. Decizia de rechemare luată la recomandarea biroului juridic pentru că suspendarea nu poate fi mai mare de zece zile şi această perioadă a expirat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Spitalul Slatina le-a desfăcut contractele de muncă medicilor Iancu şi Tusciuc Comisia de disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi Colegiul Director al instituţiei au decis marţi desfacerea contractelor de muncă medicului ortoped Paul Iancu şi medicului specialist în chirurgie infantilă Mircea Tusciuc, pentru că nu şi-au îndeplinit obligaţiile de serviciu în cazul...
Colegiul Medicilor solicită MS să stabilească un sistem legal şi corect de plată a gărzilor Colegiul Medicilor din România solicită Ministerului Sănătăţii să revină de urgenţă şi să stabilească un sistem de plată a gărzilor legal şi corect faţă de importanţa şi volumul suplimentar de muncă pe care îl implică, iar Avocatului Poporului să se autosesizeze în acest caz.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va ataca decizia Tribunalului în cazul medicului Tusciuc Slatina, 13 ian /Agerpres/ - Decizia Tribunalului Olt, de admitere a contestaţiei depusă de medicul Mircea Tusciuc împotriva hotărârii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina prin care este desfăcut contractul său de muncă, va fi atacată de SJU Slatina, potrivit afirmaţiilor directorului medical...
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.
Prahova: Activitatea într-o clădire a SJU Ploieşti va fi suspendată în urma anchetei Ministerului Sănătăţii Activitatea într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti în care funcţionează trei secţii va fi suspendată în urma anchetei pe care Ministerul Sănătăţii a desfăşurat-o la cea mai mare unitate sanitară din judeţ.
Olt: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a suspendat din activitate doi medici cercetaţi disciplinar Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, marţi, suspendarea din activitate a medicilor Mircea Tusciuc şi Gheorghe Ciobanu, cercetaţi disciplinar în cazul unui copil în vârstă de patru ani căruia, după externarea din SJU Slatina, i-a paralizat braţul drept.