Cele mai citite
 


Iaşi: Protest spontan la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie
duminică, 20 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de angajaţi de la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie au declanşat, vineri, un protest spontan, nemulţumiţi fiind că nu şi-au primit salariile la timp.
Protestatarii au pichetat Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie şi sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi pentru că salariile nu le-au fost acordate pe 15 iunie, aşa cum este prevăzut în contract.

Printre protestatari s-au aflat rezidenţi şi personal medical din Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie.

'De joi s-a stabilit că salariile se vor da marţi sau miercurea viitoare. Problemele sunt foarte grave. Ne pregătim de proteste. Sperăm ca decembrie 2010 să nu ne prindă cu domnul Băsescu care aruncă cu sticle de şampanie în noi. (...) În momentul în care se vor primi salariile diminuate atunci oamenii se vor revolta cu adevărat, mai ales că vor urma şi 25% disponibilizări', a declarat Viorel Tănase, liderul SANITAS.

Potrivit liderului sindical, situaţia întârzierilor salariale nu este singulară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Protest spontan al angajaţilor Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Pădureni - Grajduri Mai mulţi angajaţi ai Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă din Pădureni - Grajduri au declanşat, luni, un protest spontan, fiind nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de nivelul salariilor.
Iaşi: Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie au declanşat un protest spontan Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi au declanşat, vineri, un protest spontan, din cauza reducerii tarifului pe caz rezolvat la secţia de Chirurgie Toracică de la 4.330 la 1.360 de lei.
Iaşi: Sindicaliştii Sanitas anunţă o toamnă cu proteste Sindicaliştii din cadrul filialei ieşene a Sanitas sunt decişi să înceapă luna octombrie cu pichetarea Prefecturii, iar după Sărbătorile Iaşilor să-şi continue protestele cu un miting şi acţiuni de pichetare a DSP şi CJAS.
Iaşi: Peste 250 de sindicalişti merg miercuri la Bucureşti Peste 250 de membri ai sindicatului SANITAS Iaşi, alături de alte sindicate judeţene componente ale Federaţiei SANITAS din România, vor lua parte la mitingul organizat miercuri în Capitală.
Iaşi: Protest la maternitate pentru susţinerea medicilor demişi din funcţiile de conducere Mai mulţi angajaţi ai Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna" din Iaşi au declanşat, marţi după-amiază, un protest spontan pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de demiterea managerului unităţii medicale, doctorul Emil Anton.
Iaşi: Protest al sindicaliştilor Sanitas, de teama diminuării salariilor Aproximativ 200 de membri ai sindicatului Sanitas au ieşit, marţi după-amiaza în stradă, pentru a picheta sediul Instituţiei Prefectului, nemulţumiţi fiind de fondurile insuficiente pentru a asigura salariile la nivelul actual.