Cele mai citite
 


Gorj: Salariile medicilor din centrele de permanenţă, plătite la timp
duminică, 20 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii care asigură garda în cele cinci centre de permanenţă din judeţul Gorj şi-au primit la timp salariile pe luna mai, cu toate că lunile trecute au întâmpinat probleme în această privinţă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Colegiului Medicilor de Familie din Gorj.
Potrivit acestuia, banii pentru salariile celor aproximativ 40 de medici care activează în cadrul centrelor de permanenţă sunt plătiţi la zi, urmând ca la începutul săptămânii viitoare, să fie achitate şi plăţile aferente lunii mai.
'Cu toate că la începutul anului, am întâmpinat probleme cu banii şi medicii nu şi-au primit salariile timp de patru luni, din ianuarie până în aprilie, în urma intervenţiilor la Ministerul Sănătăţii şi la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, acesta au fost achitate. Sperăm să nu mai întâmpinăm probleme de acest gen', a precizat Mihai Moisescu.
Preşedintele Colegiului Medicilor de Familie din Gorj a menţionat că fiecare medic din centrele de permanenţă are un venit lunar cuprins între 3.000 şi 4.000 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Întârzieri la plata salariilor medicilor din centrele de permanenţă Cei peste 30 de medici care asigură garda în centrele de permanenţă din judeţul Gorj nu şi-au mai primit salariile din luna iulie, cu toate că banii pentru serviciile medicale prestate ar fi trebuit să ajungă până la sfârşitul lunii august.
CNAS: Vor fi introduse noi sub-programe în sprijinul bolnavilor de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au în vedere dezvoltarea Programului de oncologie şi introducerea unor sub-programe noi, care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer, atât copii cât şi adulţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Pavel...
Voiculescu: Plata suplimentară a gărzilor va fi reglementată, în perioada următoare, printr-o OUG Plata suplimentară a gărzilor va fi reglementată printr-o ordonanţă de urgenţă, în săptămânile următoare, dintr-un buget pus la dispoziţie de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Radu Ţibichi (CNAS): Se lucrează la o cartografiere a serviciilor medicale Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, împreună cu Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Şcoala Naţională de Sănătate Publică, va realiza până la sfârşitul anului o cartografiere a serviciilor de sănătate, a declarat marţi preşedintele CNAS, Radu Ţibichi.
Coaliţia "Votez pentru Sănătate": Aproape jumătate dintre români nu au încredere în Ministerul Sănătăţii Aproape jumătate dintre români (43%) nu au încredere în Ministerul Sănătăţii, 33% în Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi 31% în spitale, relevă un studiu prezentat marţi la lansarea Campaniei "Votez pentru Sănătate", care a evidenţiat percepţiile şi aşteptările românilor cu privire la sistemul...
PM Ponta: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu se desfiinţează, se reorganizează sistemul de sănătate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) nu se va desfiinţa, însă sistemul de sănătate va fi reorganizat astfel încât Casele judeţene de sănătate să îşi reducă cheltuielile de personal şi de bunuri şi servicii, a anunţat joi premierul Victor Ponta.