Cele mai citite
 


Attila Cseke: Săptămâna viitoare toate judeţele vor primi vaccinuri pentru nou-născuţi
duminică, 20 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaccinurile gratuite pentru nou-născuţi vor fi din nou disponibile, în întreaga ţară, începând de săptămâna viitoare, conform precizărilor făcute vineri, la Zalău, de ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
'De luni ele se ridică de către Direcţiile de Sănătate Publică de la Bucureşti sau vor fi trimise astfel încât săptămâna viitoare toate judeţele vor primi vaccinuri cumpărate de minister. Ministerul a făcut achiziţia acestor vaccinuri şi ele vor fi trimise în toate judeţele', a declarat Cseke.
Lipsa vaccinurilor obligatorii pentru nou-născuţi a fost una semnalată la nivel naţional.
'La nivelul judeţului Sălaj nu au fost probleme deosebite privind lipsa vaccinurilor, însă au existat unele goluri. Vom recupera după sosirea vaccinurilor', a adăugat, pe de altă parte, Ligia Marincaş, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Locuinţe gratuite pentru atragerea medicilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Medicii care vor alege să lucreze în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău şi nu sunt din localitate ar putea beneficia de locuinţă gratuită într-un imobil reabilitat şi pus la dispoziţia unităţii spitaliceşti de către Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Sălaj: Spitalul Judeţean Zalău, centru de diagnostic audiologic pentru copii Afecţiunile auditive ale nou-născuţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor putea fi diagnosticate începând cu luna octombrie, graţie aparaturii de testare obiectivă a auzului, achiziţionată de unitatea spitalicească în cadrul unui proiect ce urmăreşte prevenirea şi reducerea hipoacuziilor în...
Sălaj: Patru spitale, predate autorităţilor locale Patru din cele şase spitale din Sălaj au fost predate, vineri, către autorităţile publice locale, la semnarea protocoalelor de predare primire fiind prezent şi ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, aflat pentru a doua oară la Zalău, în acest an.
Sălaj: Centru pentru boli rare, unic în România, la Zalău Un centru pilot de intervenţie personalizată în cazul persoanelor afectate de boli rare, unic în România, va fi inaugurat la finalul lunii iunie la Zalău, în prezenţa miniştrilor Sănătăţii din România şi Norvegia.
Sălaj: Directorul DSP nu crede în desfiinţarea instituţiei Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, Ligia Marincaş, nu crede că instituţia menţionată va fi desfiinţată, ci doar reorganizată, precizând că din declaraţiile anterioare ale ministrului Sănătăţii şi ale primului-ministru nu se pune problema disponibilizării personalului medico-sanitar, care...
Ministrul Sănătăţii: Un milion de doze de vaccin BCG pentru nou-născuţi sosesc marţi în ţară Sfântu Gheorghe, 28 iun /Agerpres/ - Un milion de doze de vaccin BCG, importate din străinătate, care vor fi folosite pentru imunizarea nou-născuţilor împotriva tuberculozei, vor sosi marţi în ţară, a declarat ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.