Cele mai citite
 


Vaslui: Fals medic reţinut de poliţişti
duminică, 20 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat care pretindea că este medic a fost reţinut de poliţiştii vasluieni după ce acesta a încercat să obţină o sumă de bani de la o persoană în scopul de a transporta de la un spital din Târgu Mureş către casă, un copil decedat.
Vineri, reprezentanţii unei societăţi comerciale din municipiul Vaslui au fost contactaţi telefonic de o persoană care s-a recomandat ca fiind un doctor din municipiul Târgu Mureş şi care le-a adus la cunoştinţă faptul că la unitatea spitalicească la care lucrează a decedat un minor din municipiul Vaslui, iar familia trebuie ajutată pentru a putea transporta copilul în localitatea de domiciliu. Bărbatul a mai afirmat că suma necesară efectuării transportului ar fi de 550 lei. ?

Având în vedere faptul că reprezentanţii societăţii în cauză au fost de acord să ajute familia micuţului, într-o altă convorbire telefonică a fost stabilită modalitatea de predare-primire a sumei de 200 lei. Aşa-zisul doctor a afirmat că va trimite la sediul firmei un reprezentant al familiei pentru a ridica banii, stabilind şi o oră de întâlnire. ?

'Patronul societăţii în cauză a anunţat poliţiştii despre faptul că are o suspiciune cu privire la veridicitatea cazului prezentat de doctorul respectiv. La ora stabilită, Z. Sorin s-a prezentat pentru a ridica banii promişi, moment în care au intervenit şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Din verificările efectuate, atât pe raza municipiului Vaslui, cât şi la clinica din municipiul Târgu Mureş, poliţiştii au stabilit că cele relatate privind cazul un copil decedat într-o unitate spitalicească din municipiul Târgu Mureş, nu se confirmă', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Suspectul a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile, iar pentru fapta sa Codul Penal prevede o pedeapsă?cu închisoarea de la 3 la 15 ani.?
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IUBCvT Târgu Mureş a reuşit al cincilea transplant cardiac de la începutul anului O echipă de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, condusă de dr. Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, a realizat, duminică, al cincilea transplant cardiac din acest an, salvând viaţa unui tânăr în vârstă de 18 ani din Vaslui, care...
Municipiul Târgu Mureş nu va renunţa la ideea de a avea un spital teritorial, susţine Dorin Florea Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că municipalitatea nu renunţă la ideea de a avea un spital teritorial, chiar dacă Ministerul Sănătăţii a indicat trei unităţi sanitare regionale care ar putea fi construite din fonduri europene în alte trei...
Investigaţii în premieră naţională la Clinica de Radiologie şi Imagistică Medicală Târgu Mureş Şeful Clinicii de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor Mircea Buruian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la centrul medical vor fi realizate în curând investigaţii în premieră naţională, după ce a fost dotat cu cel mai...
Acord de colaborare între SCJU Târgu Mureş şi Spitalul Clinic Municipal Bălţi, Republica Moldova Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, miercuri, semnarea unui acord de colaborare cu Spitalul Clinic Municipal Bălţi din Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al SCJU Târgu Mureş, acordul este semnat pe o perioadă de doi ani, iar obiectivul acestuia...
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Tânără cercetată de poliţişti pentru pruncucidere Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis marţi un dosar de cercetare penală pe numele unei minore în vârstă de 16 ani pentru faptul că imediat după naştere şi-a abandonat copilul în grupul sanitar din curtea locuinţei părinţilor săi, copilul fiind găsit decedat de poliţişti.