Cele mai citite
 


Concert de caritate susţinut de pianistul Richard Clayderman
miercuri, 25 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Târgu Mureş, 25 mar /Agerpres/ - Cunoscutul pianist Richard Clayderman va susţine, la Târgu Mureş, un concert de caritate pentru susţinerea unor programe ale Fundaţiei Alpha Transilvană, destinate copiilor cu deficienţe.

Ioan Chiorean, unul dintre organizatori, a precizat, miercuri, că Richard Clayderman va susţine concertul pe 6 aprilie, de la ora 19.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureş şi că în cadrul evenimentului va fi organizată şi o licitaţie pentru vânzarea unor lucrări de artă contemporană ale unor mari artişti: Maria Berca, Manuel Pelmuş, Adi Chira, Ioan Şulea, Mariana Chira sau Ion Iancuţ.

"Prima ediţie a concertului de caritate l-a avut ca invitat pe Gheorghe Zamfir, iar a doua este cu Richard Clayderman, cel care are 170 de milioane de discuri vândute în toată lumea, cu un palmares impresionant. Este un concert în care Richard Clayderman cântă pentru copiii din judeţul Mureş, copii care au deficienţe. Veniturile obţinute din acest concert vor fi donate Fundaţiei Alpha Transilvană, care în această perioadă de criză a pierdut câteva finanţări din partea autorităţilor locale, iar noi încercăm să suplinim aceste pierderi", a arătat Ioan Chiorean.
Din banii adunaţi, un copil supradotat, un băiat de 12 ani de la Liceul de Artă din Târgu Mureş, cu talent de compozitor, va cânta în deschiderea concertului lui Richard Clayderman, ocazie cu care va primi o bursă de 1.000 de euro.
"Este un semnal pe care dorim să-l dăm celor care învaţă, copiilor care au performanţe. Privim pe de o parte la copii cu deficienţe, pe de alta la copii supradotaţi. Ambasada Franţei sprijină acest concert, prin reprezentantul regional pe probleme legate de drepturile copilului, doamna Colette Lalire, care a spus că există posibilitatea să vină la acest concert", a arătat Chiorean.
Preţul unui bilet la concertul lui Richard Clayderman se situează între 100 şi 200 lei. AGERPRES/ (Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.