Cele mai citite
 


Femeia care a căzut de la înălţime la Facultatea de Teologie are o contuzie la piciorul stâng
marţi, 22 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Femeia care a căzut, luni, de la înălţime, la Facultatea de Teologie, are 34 de ani şi este studentă la Secţia de restaurări biserici a instituţiei de învăţământ superior.
'Femeia lucra la restaurări şi i s-a părut că se mişcă schela. Atunci a început să coboare şi, pentru că avea senzaţia că schela se mişcă, a sărit de la un metru - un metru jumătate, alegându-se cu o contuzie de gleznă stângă. I se fac investigaţii la ortopedie şi va avea pus, probabil, piciorul în ghips', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu În urma accidentului rutier din această dimineaţă de la Porumbacu de Jos, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu au fost aduşi doi pacienţi: un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 36 de ani.
Olt: Primele investigaţii RMN la SJU Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina va efectua în luna martie primele investigaţii prin rezonanţă magnetică nucleară (RMN), potrivit directorului medical al unităţii spitaliceşti, medicul Cătălin Pătru.
Imagistica joacă un rol foarte important în stabilirea diagnosticului Importanţa examenului imagistic pentru diagnostic este foarte mare, pentru unele diagnostice - accidentele vasculare ischemice sau hemoragice - fiind indicaţia de primă intenţie, a declarat pentru AGERPRES dr. Tudor Ciprut, director la Centrul Remedis din incinta Spitalului Militar Central.
Portarul unei echipe de fotbal a rămas fără un rinichi după ce a fost lovit la meci Un tânăr de 17 ani, portar la echipa de fotbal CFR Simeria, a rămas fără un rinichi după ce la un meci disputat sâmbătă, cu formaţia de Liga a IV-a Aurul Brad, a fost lovit puternic în zona abdomenului, jucătorul fiind operat de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, după ce intrase în comă.
Trei persoane accidentate pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital Un număr de trei persoane care au fost accidentate miercuri pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital. Una dintre victime este la Spitalul Elias, iar a doua, un bărbat de 40 de ani, a ajuns la Spitalul Universitar cu traumatism craniocerebral, fractură craniană şi va rămâne în observaţie...
Bihor: Avionul cu echipaj medical se îndrepta spre Spitalul Judeţean din Oradea pentru a preleva organe Echipajul medical din aeronava aterizată forţat în zona comunei Beliş din judeţul Cluj venea la Oradea pentru o operaţie de prelevare de ficat pe care să-l transporte la Bucureşti unde urma să fie transplantat, luni, unui pacient care aştepta o nouă şansă.