Cele mai citite
 


Harghita: Sondaj printre pacienţii Spitalului Judeţean privind serviciile oferite
marţi, 22 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc şi-ar dori ca mâncarea pe care o primesc să fie întotdeauna caldă, atitudinea portarilor să fie corespunzătoare iar camerele să fie dotare cu televizoare, reiese dintr-un sondaj realizat la solicitarea conducerii unităţii.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, dr. Demeter Ferenc, a declarat pentru AGERPRES că, pentru al doilea an consecutiv, câteva sute de pacienţi au participat la un sondaj de opinie prin care conducerea instituţiei a dorit să afle care sunt nemulţumirile legate de serviciile oferite.

Chestionarele au fost realizate de psihologul angajat al spitalului iar pacienţii au putut răspunde anonim la întrebări.

Dr. Demeter Ferenc a spus că din acest sondaj de opinie a aflat că pacienţii sunt nemulţumiţi că, uneori, mâncarea servită este rece.

Pentru remedierea acestei deficienţe, conducerea spitalului intenţionează să cumpere un sistem de tăvi izoterme, asemănător celui folosit la servirea mesei în avion, astfel încât hrana pacienţilor să se păstreze caldă.

De asemenea, cei internaţi în spitalul din Miercurea Ciuc au reclamat că atitudinea portarilor este câteodată necorespunzătoare, motiv pentru care instituţia sanitară doreşte să depună un proiect la Programul Operaţional Regional prin care personalul spitalului să participe la cursuri de gestionare a situaţiilor de criză.

Alte nemulţumiri ale pacienţilor se referă la lipsa televizoarelor din camere sau a jaluzelelor de la ferestre, dar şi la starea deplorabilă a unora dintre grupurile sanitare. Directorul Spitalului Judeţean a susţinut că aceste nemulţumiri vor fi rezolvate în măsura posibilităţilor, astfel încât pacienţii să primească îngrijiri de calitate.

'În general, pacienţii sunt mulţumiţi de serviciile oferite de spitalul nostru, dar mai sunt aspecte minore, care trebuie corectate. (...) Noi avem curajul să ne asumăm şi plusurile şi minusurile, să mergem mai departe şi să încercăm să rezolvăm problemele semnalate', a afirmat directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Lipsă de medici specialişti la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc; UPU are un singur medic Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc se confruntă cu o lipsă de medici specialişti, cea mai mare problemă fiind semnalată la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU), unde este angajat un singur medic.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un aparat de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), atât pentru noua secţie de neurochirurgie care urmează să se înfiinţeze, cât şi pentru pacienţii care sunt nevoiţi să meargă în judeţele învecinate pentru o astfel de investigaţie.
Harghita: Proiect amplu de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Un amplu proiect de modernizare şi reorganizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va fi demarat în curând de autorităţi.
Harghita: Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere, după ce tineri specialişti au reînceput să se îndrepte către această unitate sanitară.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat ca Centru de recoltare de organe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat de Ministerul Sănătăţi ca Centru de recoltare de organe, această activitatea urmând să înceapă în curând.
Harghita: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie, iar pacienţii din Harghita nu vor mai fi nevoiţi să meargă să se trateze în judeţele învecinate.