Cele mai citite
 


Cseke Attila: Ministerul Sănătăţii are un plan de restructurare a instituţiilor subordonate
marţi, 22 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat luni la Satu Mare că are un plan de restructurare instituţiilor din subordine.
Ministrul a precizat că proiectul a fost postat de site-ul instituţiei şi prevede reducerea a câte două posturi de directori adjuncţi de la direcţiile de sănătate publică din fiecare judeţ. Cseke a explicat că Ministerul Sănătăţii are doar 9 agenţii în subordine care pot fi reorganizate.

Cseke a dat exemplul Institutului Naţional de Medicină Sportivă, care 'funcţionează mai mult pentru olimpici', şi deşi are atribuţii în domeniul sănătăţii, ar putea fi transferat la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Ministrul a spus că instituţiile ar putea fi reorganizate astfel încât din două instituţii să rămână una singură.

În privinţa consilierilor personali, Cseke a precizat că are patru angajaţi cu jumătate de normă la care nu ar renunţa, deoarece nu este de profesie medic şi trebuie să se consulte cu ei în privinţa deciziilor pe care le ia.

Ministrul Cseke Attila a participat luni la predarea spitalelor din judeţul Satu Mare către Consiliul Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a anunţat reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, reducerea posturilor din Direcţiile de Sănătate Publică (DSP) care sunt reprezentantele Guvernului în teritoriu.
Ministrul Sănătăţii propune reducerea a 1.621 de posturi din sistemul sanitar Ministerul Sănătăţii propune reducerea unui număr de 1.621 de posturi din sistemul sanitar, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Cseke Attila.
Cseke Attila: Autorităţile locale pot începe de marţi preluarea spitalelor Autorităţile locale pot demara procesul de preluare a unităţilor sanitare de la direcţiile de sănătate publică începând de marţi, întrucât Ministerul Sănătăţii a finalizat legislaţia în acest sens, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, într-o videoconferinţă cu autorităţile sanitare din judeţe...
Cseke Attila: Pacienţii din spitalele desfiinţate vor fi transferaţi în alte unităţi Ministerul Sănătăţii a pregătit mijloace de transport pentru transferul pacienţilor din cele 67 de spitale care urmează să fie desfiinţate începând de vineri, însă majoritatea bolnavilor nu suferă de boli acute, a declarat, joi, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Satu Mare: Spitalul de Boli Contagioase intră în reparaţii capitale Satu Mare, 24 sep /Agerpres/ - Spitalul de Boli Contagioase Satu Mare, clădire monument istoric din 1879, a intrat de vineri în reparaţii capitale, fondurile fiind asigurate de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Ministerul Sănătăţii va introduce opt noi substanţe pe lista etnobotanicelor interzise Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, că săptămâna viitoare va fi completată lista care conţine plantele, substanţele şi preparatele stupefiante şi psihotrope aflate sub control în România cu un număr de opt noi substanţe cu efect psihoactiv, identificate în ultimele două luni de către experţi...