Cele mai citite
 


Iasi: Ultima sansa de realizare a numarului de credite pentru asistentii medicali
marţi, 2 octombrie 2007   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Peste doua mii de asistenti medicali ieseni risca sa nu mai poata profesa.
Potrivit statisticilor detinute de filiala Iasi a Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, pana in momentul de fata si-au reavizat autorizatiile de libera practica circa 60% din cei aproximativ 6000 de asistenti medicali care lucreaza in unitati sanitare de stat sau private.

Sursa  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Asigurări de răspundere civilă profesională pentru asistenţi medicali şi moaşe între 2.000 şi 10.000 de euro Asistenţii medicali şi moaşele vor încheia contracte de asigurare pentru răspundere civilă profesională între 2.000 şi 10.000 de euro pentru anul 2011, susţin reprezentanţii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.
Iaşi: Asistenţii medicali nu pot obţine adeverinţele de promovare Peste 300 de asistenţi medicali ieşeni care au promovat examenul de grad principal în cursul anului trecut susţin că nu pot obţine adeverinţele care certifică acest lucru.
Iaşi: Medicii şi asistenţii, învăţaţi cum să prevină îmbătrânirea cerebrală Un număr de 350 de medici şi asistenţi medicali din mai multe judeţe din Regiunea de Nord-Est a României vor fi beneficiari ai proiectului "Instruire în noile tehnologii medicale şi perfecţionare pentru medicii şi asistenţii medicali din ambulatorii de specialitate şi spitale în brain-aging".
Galaţi: Conferinţa naţională a asistentelor medicale, o premieră pentru România Peste 200 de asistenţi medicali din ţară au participat, vineri, la Galaţi, la Conferinţa naţională 'Calitatea vieţii profesionale a asistentelor medicale; probleme şi soluţii. O strategie pentru apărarea intereselor asistentelor medicale', eveniment organizat în premieră în România, de Federaţia 'So...
Iaşi: Medici, asistenţi şi brancardieri, dispuşi să renunţe la concediu pentru a ajuta sinistraţii Doi medici, şapte asistenţi medicali şi patru brancardieri şi-au manifestat disponibilitatea de a renunţa la concediul de odihnă pentru a ajuta sinistraţii din judeţul Neamţ.
Iaşi: Deputatul Camelia Bogdănici (PMP) cere deblocarea posturilor din Sănătate Deputatul Camelia Margareta Bogdănici, liderul PMP Iaşi, a declarat marţi că ministerul Sănătăţii trebuie să deblocheze urgent posturile din sistemul sanitar, deoarece există un deficit major de personal medical.