Cele mai citite
 


Berea, una dintre cele mai sănătoase băuturi alcoolice
miercuri, 23 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diete
 

Proprietăţile benefice ale berii pentru sănătate, atunci când este consumată în cantităţi moderate, nu sunt suficient de bine înţelese, conform unui nou studiu ale cărui rezultate au fost preluate de cotidianul britanic Daily Mail.

Berea este o sursă bogată de vitamine, fibre, minerale şi antioxidanţi şi are un conţinut caloric relativ limitat, comparativ cu alte băuturi alcoolice, conform unui studiu ce poate fi bănuit de subiectivism fiind realizat de Academia Berii (The Beer Academy), instituţie ce-şi propune să-i ajute pe oameni să înţeleagă şi să consume berea cu moderaţie.

'Berea conţine vitamine care te pot ajuta să menţii o dietă sănătoasă şi echilibrată, conţine şi antioxidanţi uşor de absorbit în organism şi o serie de minerale, aşa cum este siliconul, care micşorează riscul îmbolnăvirii de osteroporoză' conform studiului.

Scopul acestui studiu este de a demonta o parte din ideile preconcepute despre bere, considerată băutura naţională în Marea Britanie de 68% din populaţie, conform sondajelor. Conform unor astfel de idei preconcepute, susţin cercetătorii care şi-au pus ştiinţa în slujba berii, această băutură ar conţine grăsimi sau ar fi fabricată din substanţe chimice de sinteză, când de fapt este un produs cu totul natural.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Berea, preferată de 58% dintre români; oltenii conduc detaşat în clasamentul pe regiuni (studiu) Bucureşti, 25 apr /Agerpres/- Berea rămâne băutura preferată a românilor, în condiţiile în care 58% dintre persoanele cu vârsta de peste 18 ani care consumă băuturi alcoolice aleg acest produs atunci când se întâlnesc cu prietenii, iar aproape jumătate dintre aceştia obişnuiesc să bea bere în timpul...
Dieta post-natala Ai nascut, iar in primele saptamani de dupa esti preocupata exclusiv de starea bebelusului tau, insa incepi sa te gandesti si la tine si, in special - cand vei reveni la "normal", adica la greutatea corporala pe care o aveai inainte de sarcina .
Berea fără alcool poate mări cu până la 30% nivelul antioxidanţilor din laptele matern (studiu) Berea fără alcool poate ajuta la ridicarea cu până la 30% a nivelului de antioxidanţi din laptele matern, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Valencia şi Spitalul Universitar Dr. Peset.
DIETA PENTRU SANATATEA RINICHILOR Dieta este un component important al starii de sanatate. Educatia nutritionala cat si bunele obiceiuri alimentare sunt esentiale in mentinerea starii de sanatate. O dieta corecta si sanatoasa contribuie substantial la prevenirea bolilor si a mortii premature.
Dieta, ajutor in renuntarea la fumat? Lucrul imbucurator pentru cei ce vor sa se lase de fumat este faptul că unul din cinci fosti fumatori nu castiga deloc in greutate, deci se poate si asa. Sa descoperim impreună ce anume ii ajuta pe acestia sa nu castige in greutate.
LEACURI DIN GRÃDINÃ: Nucile Nucile, o colecţie de minerale şi vitamine, au fost considerate încă din antichitate alimentele creierului din pricina formei pe care o au, iar cercetările moderne au dovedit că aceste fructe conţin nutrienţi esenţiali pentru sănătatea sistemului nervos, dar şi pentru buna funcţionare a întregului organism...