Cele mai citite
 


Vaslui: Angajaţii Spitalului 2 cară apă cu cisterna
miercuri, 23 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul 2, din subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) din Vaslui, unde funcţionează secţiile de boli infecţioase, dermato-venerice şi psihiatrie, nu are sursă de apă proprie, iar unitatea a rămas, marţi dimineaţă, fără apă.
Potrivit conducerii SJU Vaslui, angajaţii unităţii sanitare au cărat apă cu cisternele încă de la primele ore ale dimineţii.
'La Spitalul Judeţean de Urgenţă avem apă pentru băut şi pentru prepararea hranei. Conducerea unităţii sanitare are o rezervă de apă pentru cei peste 700 de pacienţi internaţi. La Spitalul 2 însă nu există posibilitatea înmagazinării unei cantităţi mari de apă, aşa că, din zori, angajaţii au cărat apă cu canistrele. Doar la SJU există un rezervor de 320 de metri cubi, cantitatea aceasta ajungându-ne pentru 24 de ore. Asigurăm din această rezervă spitalul mare, secţiile TBC, Oncologie şi Cronici. La Spitalul 2, am luat deja măsura transportării cantităţii necesare de apă şi sperăm ca defecţiunea să fie remediată în cel mai scurt timp. În caz contrar, vom avea probleme serioase', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, Carmen Rotaru, directorul medical al SJU Vaslui.
Municipiul Vaslui a rămas fără apă potabilă marţi dimineaţă, după ce o avarie majoră s-a produs la conducta care alimentează centrul oraşului, aceasta cedând din cauza vechimii de peste 40 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Creştere a numărului de pacienţi cu probleme din cauza consumului excesiv de alcool Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui este arhiplină, mai bine de jumătate dintre pacienţii internaţi la această dată având probleme din cauza consumului exagerat de alcool.
Vaslui: Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a...
Arad: Unitatea de Primire Urgenţe a fost inundată, fiind necesară evacuarea Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost inundată, ca urmare ploii abundente care a căzut duminică în Arad. Apa a pătruns de pe acoperiş prin pereţii secţiei inaugurate recent, la finalul lucrărilor de renovare care au durat mai bine de un an.
Vaslui: Compartimetul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Huşi funcţionează la capacitate redusă Conducerea Spitalului Municipal Huşi a susţine că în prezent Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU) al unităţii funcţionează la capacitate redusă după ce medicul coordonator al secţiei şi-a dat demisia,în urma unei amenzi primite din partea reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii. Medicul specialist...
Vaslui: Aproximativ 900 de internări în numai şapte zile la Spitalul de Urgenţă Vaslui, 10 ian /Agerpres/ - Aproximativ 900 de internări, aproape dublu faţă de perioada similară a anului trecut, au fost înregistrate în prima săptămână a lui 2011, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui.
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...