Cele mai citite
 


Vâlcea: Salariaţii Spitalului Judeţean doresc menţinerea conducerii după preluarea de CJ
miercuri, 23 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 28 de medici şi asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, inclusiv şefii tuturor secţiilor, au înaintat Consiliului Judeţean un memoriu prin care solicită menţinerea actualei conduceri a unităţii sanitare după ce aceasta va trece în subordinea CJ.
Potrivit memoriului, personalul medical doreşte ca managerul general, Georgeta Sălişte, directorul medical, Laurenţiu Holerga, precum şi alţi membri ai conducerii să fie menţinuţi în funcţii 'datorită modului în care au gestionat spitalul, resursele acestuia şi au avut grijă ca salariaţii să îşi primească toate drepturile'.

Contactat telefonic de corespondentul AGERPRES, directorul medical al SJU Vâlcea a declarat că îl onorează acest memoriu.
'De ce să nu recunosc faptul că salariaţii au cuvinte apreciative cu privire la modul cum este condus cel mai mare spital din judeţ. Am rămas surprins, nu aveam idee de acest aspect, dar mă bucură. Evident că nu este responsabilitatea noastră, cei de la Consiliul Judeţean vor cântări bine lucrurile şi vor lua deciziile de rigoare', a spus dr. Holerga.

Memoriul salariaţilor survine după ce în ultimele zile în presa locală s-a vehiculat ideea că după preluarea SJU de către Consiliul Judeţean conducerea actuală a unităţii sanitare va fi înlocuită.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost amendat cu 1,5 milioane lei de CNAS Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost amendat cu 1,5 milioane de lei pentru deficienţe la întocmirea foilor de observaţie şi a reţelelor, a declarat joi directorul adjunct Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea, Constantin Pleşoianu.
Vâlcea: Consiliul Judeţean a achiziţionat un computer tomograf pentru SJU Consiliul Judeţean Vâlcea a finalizat, miercuri, procedura de achiziţie a unui computer-tomograf pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea (SJU), a declarat pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Gheorghe Păsat.
Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit suplimentar 4 milioane de lei din partea CJ Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a primit joi o suplimentare de buget de 4 milioane lei, a declarat pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea.
Vâlcea: Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă primesc tichete cadou în valoare de 270.000 de lei Cadrele medicale de la spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea vor primi tichete cadou de Paşte, din partea Consiliului Judeţean, a căror valoare se ridică la aproximativ 270.000 de lei.
Vâlcea: 4.200 lei, suma strânsă din coplată de Spitalul Judeţean de Urgenţă Suma strânsă din coplată pe luna aprilie de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost de aproximativ 4.200 de lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul unităţii sanitare, Georgeta Sălişte.
Vâlcea: Datoriile Spitalului Judeţean de Urgenţă au ajuns la aproximativ 11 milioane de lei Valoarea datoriilor înregistrate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a ajuns la 10.872.151 de lei, din care la programe de sănătate s-au acumulat nedecontări în sumă de 4.837.699 de lei, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Câlea.