Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Un bolnav psihic a sărit în râul Someş şi s-a înecat
miercuri, 23 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 21 de ani, internat la Spitalul de boli psihice din Beclean, s-a înecat marţi seara în râul Someş, după ce a fugit din unitatea medicală şi a sărit în apă.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, tânărul fugise din spital împreună cu un alt pacient şi amândoi au sărit în râul Someş. Dacă cel de-al doilea tânăr a putut fi scos la timp din apă, cel în vârstă de 21 de ani nu a mai fost găsit, corpul lui fiind căutat la această oră de pompieri.

Bolnavul care s-a înecat se numeşte Florin Petraş şi este originar din oraşul Sângeorz-Băi. Cazul va fi anchetat şi de Autoritatea de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, pentru a se afla cum au reuşit cei doi pacienţi să fugă din spitalul de boli psihice de la Beclean.
Este cel de-al doilea înec raportat marţi în judeţ în doar patru ore, prima victimă fiind un băiat de patru ani din localitatea Agrişu de Sus, comuna Şieu Odorhei, care a căzut într-un iaz.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean Un echipaj de prim ajutor al SMURD din Sângeorz-Băi a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean, în timp ce se deplasau spre un caz medical, având semnalele acustice şi luminoase pornite.
Bistriţa-Năsăud: Dotarea materială a ISU prin fonduri europene continuă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud va beneficia de două noi autospeciale de intervenţie achiziţionate cu fonduri europene în cadrul proiectului "Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord - etapa...
Sălaj: Autospeciale pentru pompieri în valoare de 290.000 de euro Dotarea pompierilor din Sălaj se va îmbunătăţi cu două autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în valoare totală de circa 290.000 de euro, ele urmând a fi achiziţionate printr-un proiect cu finanţare europeană ce vizeză îmbunătăţirea dotării cu astfel de echipamente în cele şase judeţe...
Bistriţa-Năsăud: Prima unitate SMURD a împlinit un an Prima unitate SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud, cea de la Sângeorz-Băi, a împlinit un an de existenţă, paramedicii participând, în toată această perioadă, la peste 500 de intervenţii.
Bistriţa-Năsăud: Copil de 12 ani din Sângeorz-Băi, salvat după ce a încercat să se spânzure Un copil în vârstă de 12 ani a încercat să se spânzure de un nuc, vineri după-masă, în oraşul-staţiune Sângeorz Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud, dar a fost descoperit la timp şi salvat.
Bistriţa-Năsăud: Peste 4.000 de intervenţii ale SMURD în cel de-al doilea an de activitate Echipajele SMURD Bistriţa-Năsăud au participat la peste 4.000 de intervenţii în cel de-al doilea an de activitate, numărul acestora fiind în creştere cu 17%, potrivit unui comunicat remis vineri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate a SMURD în acest...