Cele mai citite
 


Satu Mare: Preşedintele CJ cere igienizarea Spitalului Judeţean
miercuri, 23 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, a cerut marţi conducerii Spitalului Judeţean elaborarea unui plan de măsuri urgente pentru igienizarea şi repararea unităţii spitaliceşti.
Csehi Arpad a declarat pentru AGERPRES, în urma unei întâlniri cu conducerea spitalului, şefii de secţii şi liderii de sindicat, că există multe probleme mici, care pot fi rezolvate foarte repede, cum ar fi înlocuirea unor robineţi defecţi sau igienizarea încăperilor.

'Am observat că există foarte multe probleme minore de ordin administrativ, care se pot rezolva relativ uşor. Nu mai vreau să văd robineţi care curg non-stop, zugrăveală care cade de pe tavan sau găuri în pereţi. Am solicitat conducerii să efectueze o igienizare totală a spitalului', a spus Csehi Arpad.

Totodată, Csehi a cerut o situaţie clară cu stocul de medicamente existent în farmacia spitalului, necesarul pentru următoarea perioadă, contractele încheiate cu furnizorii. Csehi i-a solicitat directorului Adrian Ciobanu un plan pentru eficientizarea cheltuielilor.

Preşedintele CJ a precizat că va efectua un audit la spital în urma căruia va fi stabilită strategia pe termen mediu, urmând să se facă şi schimbări în conducerea unităţii, dacă va fi cazul.
Spitalul Judeţean Satu Mare şi alte patru spitale din judeţ au fost transferate luni Consiliului Judeţean, în prezenţa ministrului Sănătăţii Cseke Attila.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice' Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.
Satu Mare: Subprefectul cere suplimentarea personalului de la Urgenţe şi Ambulanţă, pe perioada caniculei Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas, a cerut marţi suplimentarea personalului de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean şi a celui de la Ambulanţă pe perioada caniculei, judeţul fiind sub Cod portocaliu.
Satu Mare: Sub 20% din persoanele care au apelat la Urgenţe au fost internare Mai puţin de 20% din persoanele care au apelat în 2014 la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare au fost internate, activitatea fiind aglomerată de cazuri care ar putea fi tratate de medicii de familie.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.