Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea unor secţii de la Spitalul Judeţean
joi, 24 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Mehedinţi va aloca 1,2 milioane lei pentru reabilitarea a două secţii ale Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu-Severin.
Preşedintele CJ, Marius Bălu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că la secţiile de Terapie Intensivă şi sălile de operaţii nu s-au executat lucrări de întreţinere, reparaţie sau modernizare de aproape 30 de ani.
'Reabilitarea acestor secţii va crea condiţii optime pentru certificarea şi acreditarea europeană a unităţii spitaliceşti. Printre lucrările care se vor executa se numără modernizarea instalaţiilor termice, sanitare şi electrice, executarea de pardoseli şi se vor faianţa pereţii', a precizat Marius Bălu.
După preluarea Spitalului Judeţean de către CJ Mehedinţi, termenul fiind până în 10 iulie, se vor identifica noi surse de finanţare pentru reabilitarea întregii clădiri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat de la buget suma de 200.000 lei, necesară pentru decontarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei ing.Marius Bălu.
Mehedinţi: Fonduri nerambursabile pentru modernizarea unui centru de asistenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi este beneficiarul unui proiect de modernizare şi extindere a infrastructurii Centrului de asistenţă medico-socială din comuna Cujmir în valoare totală de peste 2, 6 milioane de lei.
Mehedinţi: Fonduri pentru reabilitarea unei părţi din Spitalul Judeţean Consiliul Judeţean Mehedinţi a repartizat 1,2 milioane lei pentru reabilitarea unei părţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.