Cele mai citite
 


Cluj: Întreg personalul medical a primit salariile
joi, 24 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul medical din unităţile sanitare din judeţul Cluj a primit sau urmează să primească, miercuri, salariile, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Sanitas, dr. Ştefan Roman.
''Banii pentru salarii au intrat, marţi, în Trezorerie, iar aceasta i-a virat băncilor, pentru plăţi'', a arătat preşedintele Sanitas Cluj.
Personalul din unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Cluj şi cel de la Ambulanţă au confirmat, miercuri, pentru AGERPRES, că salariile au fost plătite integral, în cursul zilei de marţi.
Şi serviciul de contabilitate al Centrului de Transfuzii din Cluj-Napoca precizează că toate cadrele medicale ale instituţiei şi-au primit retribuţiile.
Peste 1.800 de medici şi asistenţi din sistemul sanitar clujean şi-au exprimat nemulţumirea faţă de întârzierea cu o săptămână a plăţii salariilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Cluj: Patologiile cardiacă şi traumatică predomină la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, 13 ian /Agerpres/ - Patologia cardiacă predomină în cazurile zilnice care sunt aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj, a declarat, joi, pentru AGERPRES, medicul coordonator al UPU, dr. Dorin Mureşan.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.
Cluj: Dr.Horia Sima: Ambulanţa este ''o unitate cu foc continuu'' Ambulanţa Cluj este ''o unitate cu foc continuu'', cu 200 de solicitări în 24 de ore, pe întreg judeţul, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul general al Ambulanţei Cluj, dr. Horia Sima.
Cluj: Decanul FSEGA, operat de urgenţă după ce a căzut de pe o clădire Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Dumitru Matiş, a fost supus sâmbătă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale după ce a căzut în gol de pe o clădire.