Cele mai citite
 


Vrancea: Ambulanţele vechi au fost vândute la Remat
joi, 24 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
20 de ambulanţe vechi, care au aparţinut Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, au fost vândute la Remat.
Maşinile au fost scoase din uz de circa doi ani şi aveau la bord sute de mii de kilometri.

Directorul SAJ, Cristi Onia, spune că a făcut mai multe licitaţii de-a lungul timpului pentru vânzarea vechilor ambulanţe.

'Nu s-a interesat nimeni de aceste maşini, aşa că până la urmă le-am dat la Remat. Banii de pe acestea vor ajunge în contul SAJ, dar este o sumă infimă. Nu ne ajung nici măcar să plătim energia electrică pe o lună de zile', a declarat Cristi Onia.

Pe o maşină s-au obţinut aproximativ 160-180 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Ambulanţe dotate cu camere de supraveghere Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea (SAJ) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au primit de la Ministerul Sănătăţii câte două autosanitare.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Vrancea: Ambulanţe noi pentru SAJ şi ISU Patru ambulanţe noi tip SMURD au ajuns, joi, în judeţul Vrancea, acestea mergând la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vrancea: SMURD a primit trei ambulanţe în cadrul unui proiect în care Consiliul Judeţean este partener Angajaţii SMURD Vrancea vor beneficia de trei ambulanţe - două ambulanţe de prim-ajutor (tip B) şi o ambulanţă de reanimare (tip C), acestea fiind luate în primire miercuri de la reprezentanţii Consiliului Judeţean.