Cele mai citite
 


Botoşani: Familie intoxicată cu caş cumpărat din piaţă
vineri, 25 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile sanitare au demarat o anchetă în cazul a patru copii şi patru adulţi din Dorohoi care au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Botoşani după ce au mâncat caş.
Inspectorii sanitari au demarat ancheta epidemiologică în urma unor suspiciuni de toxiinfecţie alimentară după ce opt dintre cei 10 membri ai unei familii de romi din Dorohoi, printre care patru copii, au ajuns la spital.
Bolnavii spun că au luat parte la o petrecere la care au mâncat mai multe alimente, printre care şi caş cumpărat din piaţă. Au acuzat dureri de cap, ameţeli, stări de vomă şi scaune diareice, aşa că s-au internat la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean din Botoşani.
Pacienţii au fost stabilizaţi şi sunt în afara oricărui pericol. Ei vor rămâne sub supraveghere medicală până când vor veni rezultatele de la laborator.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Anchetă la Făgăraş după ce mai mulţi copii şi adulţi au făcut toxiinfecţie alimentară Braşov, 11 mai/Agerpres/- Direcţia Sanitară Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică DSP Făgăraş au deschis o anchetă, după ce 24 de persoane, din care 21 de copii, au ajuns marţi seara la Spitalul Municipal din Făgăraş cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară...
Satu Mare: Anchetă la şcoala din Negreşti Oaş, unde 11 copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare a demarat o anchetă la Liceul Tehnologic Ioniţă G. Andron din Negreşti Oaş, după ce 11 copii au ajuns la urgenţe cu toxiinfecţie alimentară, a anunţat miercuri, în şedinţa Colegiului Prefectural, inspectorul general Călin Durla.
Argeş: 14 copii de la o şcoală din Piteşti au fost interneţi cu toxiinfecţie alimentară Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au declanşat duminică o anchetă epidemiologică, după ce 14 copii de la o şcoală din municipiul Piteşti au fost internaţi în ultimele zile cu toxiinfecţie alimentară.
Iaşi: Anchetă a DSP privind cazul angajaţilor intoxicaţi cu alimente primite cadou de Paşte Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce 30 de persoane, printre care şi un copil, au ajuns la Spitalul din Paşcani după ce au consumat alimente primite cadou de Paşte.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Constanţa: Turişti suspectaţi că au toxiinfecţie alimentară, la un hotel din staţiunea Mamaia Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa au demarat, miercuri, o anchetă epidemiologică la un hotel din staţiunea Mamaia, după ce mai mulţi turişti care au mâncat în cadrul unităţii respective au început să prezinte simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.