Cele mai citite
 


Iaşi: La spital din cauza atacurilor de panică
duminică, 27 iunie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt persoane au ajuns la spital din cauza atacurilor de panică provocate de faptul că nu vor mai avea cu ce să îşi plătească facturile şi ratele la bănci.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic 'Sfântul Ioan', a precizat că cele opt persoane prezentau episoade de anxietate paroxistică.
'Pacienţii au fost preluaţi rapid în UPU. Ei acuzau tulburări respiratorii, cardiace, neurologice sau digestive. După excluderea unei cauze organice, pacienţii au beneficiat de tratament simptomatic şi suport psihologic din partea voluntarilor. Se remarcă o creştere a numărului acestor cazuri, în ultima perioadă, iar psihologii incriminează drept factori declanşatori insecuritatea socială şi condiţiile socio-economice precare', a explicat dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
de MARI
NI-MI VINE SA CRED CE CITESC!

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Numărul studenţilor care ajung la urgenţe a crescut de trei ori de la începerea sesiunii de vară Tot mai mulţi studenţi ajung la spital pentru îngrijiri medicale din cauza crizelor de tetanie, atacurilor de panică sau stărilor de anxietate, precum şi a afecţiunilor digestive, cardiace sau respiratorii.
Iaşi: 50 de persoane au ajuns marţi la spital din cauza caniculei Numărul persoanelor care au nevoie asistenţă medicală specializată a crescut în ultimele zile la Iaşi din cauza temperaturilor foarte ridicate, numai în cursul zilei de marţi 50 de persoane necesitând îngrijiri medicale.
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: Cardiacii, afectaţi de temperaturile scăzute Medicul Tudor Ciuhodaru a precizat, sâmbătă, că din cauza temperaturilor extrem de scăzute se constată o creştere a numărului pacienţilor cu afecţiuni cardiace prezentaţi la UPU de la primele ore ale dimineţii în urma expunerii la ger.
Iaşi: La spital din cauza unei alergii la bere Un student a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic 'Sfântul Ioan' din Iaşi din cauza unei reacţii alergice la papaină, substanţă aflată în compoziţia berii.
Iaşi: La spital din cauza excesului de alimente Un pacient ajunge la fiecare şase minute la UPU de la Centrul de Traumă şi Toxicologie ''Sfântul Ioan" din Iaşi cu afecţiuni digestive acutizate din cauza alimentaţiei de Crăciun stropită cu alcool, a declarat luni dr. Tudor Ciuhodaru.